Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση»

unnamed

Αγαπητοί γονείς,

Ξεκίνησε ο Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση»! Έχει ως στόχο την ενεργή συμμετοχή των μαθητών καθώς και την επιβράβευσή τους, αλλά και την εμπλοκή των γονέων στην ανακύκλωση, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας followgreen.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ανακυκλώνουν σε ειδικούς κάδους που θα τοποθετηθούν στο σχολεία. Ξεκινάμε από το σπίτι, όπου διαχωρίζουμε τα παρακάτω υλικά και τα φέρνουμε στο σχολείο για ανακύκλωση:

· Χαρτί

· Μπαταρίες

· Αλουμίνιο

Όταν γεμίσουν οι κάδοι, τα υλικά ζυγίζονται και το σχολείο λαμβάνει πόντους επιβράβευσης, ανά κιλό και ανά υλικό. Οι γονείς εκφράζοντας την περιβαλλοντική τους ευαισθησία και ενισχύοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια του σχολείου (έχοντας κάνει εγγραφή στο followgreen.gr), μπορούν να δωρίσουν έως και 100 πόντους στο σχολείο μηνιαίως . Επιπλέον, οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν τις επιδόσεις των σχολείων του Δήμου, στην ειδική ενότητα «ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».Ο Δήμος πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς θα επιβραβεύσει όλα τα σχολεία που θα συμμετέχουν στον Σχολικό Μαραθώνιο.

Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε όλους συμμάχους, ώστε να μάθουμε και να κάνουμε πράξη όλοι μαζί την αξία της ανακύκλωσης.

2 σχόλια σχετικά με το “Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση»”

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
    Θα βάλουμε τα δυνατά μας να σας βοηθήσουμε. Θα το δημοσιεύσω στο ομαδικό messeger του συλλόγου.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.