Εγγραφές – Μετεγγραφές

Γενικά

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ στο Γυμνάσιο Δροσιάς

Σχολ. έτος 2018-19

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ μαθητών στο Γυμνάσιο Δροσιάς από δημοτικό σχολείο της περιοχής:

Οι εγγραφές των μαθητών από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής στην οποία ανήκει το Γυμνάσιο Δροσιάς έχουν ήδη γίνει  αυτόματα.

 

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ μαθητών από άλλα σχολεία στο Γυμνάσιο Δροσιάς:

Οι γονείς αποφοίτων δημοτικού ή άλλων τάξεων γυμνασίου που επιθυμούν να φοιτήσει το παιδί τους στο Γυμνάσιο Δροσιάς, παρακαλούνται να έλθουν το ΠΡΩΙ (είμαστε εκεί από τις 07.30) της Δευτέρας, 3 Σεπτεμβρίου 2018, στο γραφείο της διευθύντριας (κα Ειρήνη Πολίτη, τηλ. 2106210998), από την οποία θα παραλάβουν, αν πληρούνται οι προϋποθέσεις,  υπηρεσιακό σημείωμα  αποδοχής του νέου μαθητή. Προϋπόθεση είναι ο/η μαθητής/-τρια να κατοικεί εντός των χωροταξικών ορίων του Γυμνασίου Δροσιάς. Αποδεικτικά θεωρούνται μισθωτήριο συμβόλαιο ή λογαριασμός ΔΕΚΟ στο όνομα των γονέων, τα οποία πρέπει να προσκομιστούν.

Αφού λάβουν το υπηρεσιακό σημείωμα, πρέπει να μεταβούν στο σχολείο στο οποίο είναι εγγεγραμμένο το παιδί τους και να παραλάβουν από τον διευθυντή εκείνου του σχολείου αντίστοιχο σημείωμα, με το οποίο απελευθερώνεται ο/η μαθητής/-τρια.

Τέλος, παρακαλούνται να επιστρέψουν στο γραφείο της διευθύντριας του Γυμνασίου Δροσιάς με το έγγραφο αυτό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετεγγραφής.

 

Επίσης, παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ μαθητών από το Γυμνάσιο Δροσιάς σε άλλα σχολεία, να ενημερώσουν το σχολείο μας το συντομότερο.

 

Η έγκαιρη περαίωση των διαδικασιών βοηθά στον καλύτερο προγραμματισμό του σχολείου.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε, αν έχετε οποιαδήποτε απορία!

ΤΗΛ. 210 62 10 998

 

Αφήστε μια απάντηση