ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ 2018

Γενικά

Στο καλό, τάξη του 2018!

Θα μας λείψετε…

Φωτογραφία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

Όταν έρχονται, μικρά και φοβισμένα, στην Α΄ Γυμνασίου, αυτές οι στιγμές φαίνονται τόσο, τόσο μακρινές. Και όταν φεύγουν πια, μια φουρνιά καταπληκτικών παιδιών, γεμάτα αυτοπεποίθηση, ικανοποίηση, ωριμότητα, νιάτα, δύναμη και κέφι, εμείς δεν έχουμε άλλο να τους δώσουμε παρά τις ευχές μας.

Μας φεύγει μια πολύ, πολύ αγαπημένη Γ΄ Γυμνασίου. Είμαστε όλοι περήφανοι και χαιρόμαστε γι’ αυτά τα παιδιά, αλλά έχουμε και το γνωστό κομπάκι.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

 

Και μια μικρή υπευθύμιση στα παιδιά: μην τρέφετε αρνητικά συναισθήματα για το σχολείο. Το σχολείο είστε εσείς. Το σχολείο δεν είναι τα γήπεδα και οι τοίχοι. Το σχολείο έχει ψυχή και ψυχές. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν για το σχολείο χαίρονται που τα παιδιά μας φεύγουν με καλές αναμνήσεις. Γιατί γι’ αυτό δούλεψαν. Οι καθηγητές, που δεν βλέπουν το σχολείο μόνο σαν χώρο εργασίας και δεν έμειναν μόνο στην εργασία που γίνεται μέσα στην αίθουσα αλλά έδωσαν ψυχή σε όλες τις δραστηριότητές του, τις γιορτές, τα μεσημεριανά προγράμματα, τις μεγάλες εκδρομές, τις μετακομίσεις και τις εργασίες μέσα στις γιορτές, τα ατελείωτα εξωδιδακτικά καθήκοντα. Η διευθύντρια, που περνά τις μέρες της (και τις νύχτες και τα ξημερώματα) δουλεύοντας γι’ αυτό. Η κυρία Γιώτα, που για να κάνει το θαύμα να κρατήσει όλους αυτούς τους χώρους καθαρούς, εργάζεται παραπάνω από τις δυνάμεις της. Εσείς, τα παιδιά, τα ξέρετε όλα αυτά. 

Να θυμάστε.

Το σχολείο είναι ο φυσικός σας χώρος,

εκεί πρέπει να νιώθετε καλά.

Να το αγαπάτε.

Αφήστε μια απάντηση