Ομιλία στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας

Γενικά

ΠΕΡΙ ΕΦΗΒΕΙΑΣ

“Ένας ακαδημαϊκός δάσκαλος και ένας ψυχοθεραπευτής συνομιλούν εμβαθύνοντας υπαρξιακά στα ερωτήματα των εφήβων και των γονέων τους”

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μ. Κατσιμήτσης, Δρ. Φιλοσοφίας και Λ. Λάσδας, Σχολικός Ψυχολόγος
Μ. Κατσιμήτσης, Δρ. Φιλοσοφίας και Λ. Λάσδας, Σχολικός Ψυχολόγος

Την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017, οι Μιχάλης Κατσιμήτσης, Δρ. Φιλοσοφίας και Συγγραφέας και Λάμπρος Λάσδας, Σχολικός Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπευτής, σε κοινή τους ομιλία παρουσίασαν με μια υπαρξιακή προσέγγιση τα προβλήματα της εφηβικής ηλικίας και συνομίλησαν με τους γονείς εφήβων μαθητών από πέντε σχολεία του Δήμου μας. Οι γονείς βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους και οι ειδικοί απάντησαν στις ερωτήσεις τους. IMG_0156

Η ομιλία διοργανώθηκε από κοινού από τις διευθύντριες πέντε Γυμνασίων: την κα Μ. Τσιροπούλου, Διευθύντρια του Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου, την κα Ε. Κρεμμύδα, Διευθύντρια του Γυμνασίου Άνοιξης, την κα Μ. Καπέλλα, Διευθύντρια του Γυμνασίου Διονύσου, την κα Ει. Πολίτη, Διευθύντρια του Γυμνασίου Δροσιάς και την κα Μ. Μαντζάρη, Διευθύντρια του Γυμνασίου Κρυονερίου.

Είναι η δεύτερη τέτοια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των διευθυντριών. Φιλοξενήθηκε στο Γυμνάσιο Άνοιξης, στο πλαίσιο της “Θεματικής Εβδομάδας”, που εφαρμόζουν τα πέντε σχολεία.

Αφήστε μια απάντηση