“Meeting the souls of Les Misérables” είναι ο τίτλος του e-book που δημιούργησαν οι μαθήτριες και οι μαθητές του ομίλου Digital Creators Club: TechnoWizards-English in Action με υπεύθυνη καθηγήτρια την Υποδιευθύνρια, κα Σακοράφα Μαρία.
Τα παιδιά, αφού γνώρισαν τον συναρπαστικό κόσμο των “Αθλίων” του Β. Ουγκό, δημιούργησαν τις εικόνες των ηρώων με τη βοήθεια του Ideogram AI, ενός γεννήτορα εικόνων από κείμενο, και περιέγραψαν στο e-book τους χαρακτήρες τους και την ξεχωριστή τους ιστορία.
To e-book αυτό θα αποτελέσει και την πηγή της έμπνευσης των μαθητριών και των μαθητών του ομίλου για τη δημιουργία της ψηφιακής αφίσας “Mindmap: Διασύνδεση/Γνωριμία των χαρακτήρων του λογοτεχνικού σύμπαντος των Αθλίων” με τον οποία θα συμμετέχουν στο 5ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο στο Παρίσι στις 5 Μαρτίου 2026.
Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το e-book εδώ:

