Την Τετάρτη, 07/05/2025, οι μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τη γνωστή τραγωδία “Ελένη” του Ευριπίδη, την οποία διδάσκονται στο μάθημα των αρχαίων ελληνικών από μετάφραση.
Η θεατρική παράσταση δόθηκε στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, από την Παιδική και Εφηβική Σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου και έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές και τις μαθήτριές μας να επαναλάβουν βιωματικά το έργο και να δούνε από κοντά την αρχιτεκτονική ενός αρχαίου θεάτρου.
Παρά τον ήλιο που δυσκόλεψε την παρακολούθηση του έργου, οι εκπαιδευτικοί και το μαθητικό κοινό από σχολεία της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας απόλαυσαν την υπέροχη αυτή παράσταση.
Μετά το τέλος της παράστασης οι μαθητές και οι μαθήτριές μας περιηγήθηκαν στα πανέμορφα Ιωάννινα και επέστρεψαν στην πόλη μας ικανοποιημένοι και γεμάτοι εικόνες.




