Αρχική » Δραστηριότητες » ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

 Βραβεύτηκε η μαθήτρια Τσαμπίκα Αργυρίου από τη Λέση Lions Ρόδου  και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου 

20230305 130258 1

Οι εκπαιδευτικοί , οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριες του Γυμνασίου-Λ.Τ. Χάλκης συγχαίρουμε μέσα από την καρδιά μας τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Τσαμπίκα Αργυρίου για τη βράβευσή της την Κυριακή 5 Μαρτίου των Δ από τη Λέσχη LIONS της Δωδεκανήσου στα πλαίσια της 6ης Συνδιάσκεψης πρωτευσάντων μαθητών και πρωτευσασών μαθητριών της Γ’ Λυκείου των σχολείων της Δωδεκανήσου με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτιου Αιγαίου.Η Συνδιάσκεψη είχε θέμα τις επιπτώσεις στον πλανήτη μας από τις κλιματικές αλλαγές και οι μαθητές και μαθήτριες της Δωδεκανήσου είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν με τις εισηγήσεις τους όσα τους προβληματίζουν για το μέλλον τους καθώς και να προτείνουν τρόπους με τους οποίους οι πολίτες θα μπορούν να επηρεάσουν τη στάση των ηγετών στο θέμα αυτό.

Η ίδια περιγράφει την εμπειρία της:

20230305 124301“Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτή τη βράβευση. Ήταν μια από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους και πάνω από όλα έμαθα πάρα πολλές πρακτικές για να μπορέσουμε ως πολίτες να σώσουμε το περιβάλλον μας. Την πρώτη μέρα παρουσιάσαμε τις εισηγήσεις μας με κύριο θέμα τις κλιματικές αλλαγές και τους τρόπους επίλυσης τους. Όλα τα παιδιά είχαν γράψει αξιόλογες εισηγήσεις. Τη δεύτερη μέρα ήταν η μέρα των αποτελεσμάτων και της απονομής των πλακετών. Με διαπέρασε ένα ρίγος και μια συγκίνηση καθώς κατάλαβα ότι τελείωνε σιγά σιγά αυτή η όμορφη εμπειρία με τους τόσους νέους ανθρώπους να μάχονται για να σώσουν το κλίμα μας.

Είμαι πολύ περήφανη που η γενιά μας προσπαθεί τόσο για να φέρει τις ριζικές αλλαγές που θα μας σώσουν! Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκπροσώπους της lions που μου χάρισαν απλόχερα αυτή την ευκαιρία! Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τις καθηγήτριές μου που με στήριξαν και με ενθάρρυναν όλο αυτόν τον καιρό.

Μα πάνω από όλους θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Εύχομαι και οι επόμενες γενιές να έχουν τον ίδιο ζήλο τόσο στο σχολείο όσο και στον κόσμο μας για να μπορέσουν να βιώσουν αυτό που βίωσα κι εγώ!   Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά !”

20230305134816371


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο καιρός στη Χάλκη από τον μετεωρολογικό σταθμό του σχολείου μας





European Radio Logo

Ιστορικό

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση