Αρχική » Δραστηριότητες » Η «9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» στο Γυμνάσιο Λ.Τ. Χάλκης

Η «9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» στο Γυμνάσιο Λ.Τ. Χάλκης

Γιορτάστηκε τις προηγούμεν1667150007840ες ημέρες και στο Γυμνάσιο Λ.Τ. Χάλκης “Σ. Φανουράκης” η «9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ».

1667150007863Στο πλαίσιο υλοποίησης της σημαντικής αυτής δράσης, το σχολείο επισκέφθηκε η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Αναστασία Σταυριά, πρώην πρωταθλήτρια, βαλκανιονίκης και νυν προπονήτρια τζούντο.
Η καλεσμένη, μίλησε σε μαθητές-μαθήτριες και εκπαιδευτικούς για την αξία του αθλητισμού, τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού, καθώς και τα πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με το ολυμπιακό άθλημα του τζούντο.1667150007906
Στην συνέχεια έκανε επίδειξη βασικών τεχνικών τζούντο και στην πρακτική εξάσκηση τους τα παιδιά συμμετείχαν με εμφανή ενθουσιασμό, γεγονός που γέννησε την ιδέα να δημιουργηθεί τμήμα τζούντο στο νησί με την αφιλοκερδή συνεισφορά της κ. Σταυριά και τη στήριξη του Δήμου Χάλκης.
Εκτός από το τζούντο, ο γυμναστής του σχολείου κ. Βασίλης Παπαγεωργίου οργάνωσε αθλοπαιδιές στον αύλιο χώρο του σχολείου προσφέροντας μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.1667150007888
Με την ευκαιρία, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου ευχαριστούν θερμά:
  1. Την προπονήτρια κ. Αναστασία Σταυριά για την ευγενική της παρουσία στο σχολείο
  2. Το Δήμο Χάλκης και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Αγγελική Βογιατζόγλου για τη στήριξη της εκδήλωσης.

Σχολιάστε

Ο καιρός στη Χάλκη από τον μετεωρολογικό σταθμό του σχολείου μας

European Radio Logo

Αρχείο

Σαν σήμερα

3/2/1970: Η ΕΟΚ διακόπτει τις διαπραγματεύσεις ένταξης της Ελλάδας, μέχρις ότου αποκατασταθεί η Δημοκρατία στη χώρα.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων