ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μάι 20164

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΣΣΗΡΟΥ 2015-16

ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  Α,Β,Γ  Τάξεις

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΕ 17-06 Μηχανολόγος

Στο μάθημα της τεχνολογίας μάθαμε για τις τεχνολογικές ενότητες που απαρτίζουν τον τεχνολογικό μας κόσμο, τον τρόπο λειτουργίας των βιομηχανιών και την μεθοδολογία της έρευνας στην επιστήμη.

IMG_3678

Κάναμε την γραπτή εργασία του θέματος που μας ενδιαφέρει και σαν καλοί μάστορες (καλύτεροι απ΄ τον BOB τον μάστορα ) κάναμε τις κατασκευές μας κόβοντας, καρφώνοντας, βάφοντας, βιδώνοντας, κολλώντας, ενώνοντας, συναρμολογώντας και γενικά ότι μπορούσαμε καλύτερο να κάνουμε.

IMG_3674

Το χαρήκαμε και μάθαμε πολλά και διάφορα πράγματα μέσα από τις κατασκευές μας που δεν θα είχαμε σε άλλη περίπτωση την ευκαιρία να τα πραγματοποιήσουμε.

IMG_3680

Τις εργασίες μας τις κάναμε σχεδόν εξ΄ ολοκλήρου στο σχολείο χρησιμοποιώντας σχεδόν αποκλειστικά ανακυκλώσιμα υλικά ( για να περάσουμε και το μήνυμα της ανακύκλωσης) και είδαμε πως διαφορετικά υλικά μεταμορφωνόταν σε κάτι άλλο από αυτό που μπορούσαμε να φανταστούμε.

IMG_3682

Τέλος ολοκληρώνοντας τις κατασκευές μας τις είδαμε τελικά να λειτουργούν και ενθουσιαστήκαμε ακόμη περισσότερο βλέποντας τελικά τις προσπάθειές μας να πιάνουν τόπο.

IMG_3686

IMG_3690

από κάτω από: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων