ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2019

Ακόμα μία θεματική εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας με ενημερωτικές  εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, άθληση, μουσική, υγιεινή διατροφή, ψυχαγωγία και διασκέδαση!Συντονίστρια ήταν η κ. Αλμπανάκη και για τη διεξαγωγή των προγραμμάτων συνεργάστηκαν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες και τους φορείς που με πολλή προθυμία συνεργάστηκαν μαζί μας και φυσικά τα παιδιά μας για τη συνέπειά τους, τη συνεργατικότητα και το ενδιαφέρον τους.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις:

Αγώνας Μπάσκετ με αρχηγούς των δύο αντίπαλων ομάδων τον Διευθυντή κ. Μπλεμπιτζόγλου και τον αναπληρωτή Διευθυντή κ. Γρούδο.

 

Υγιεινό πρωινό με υπεύθυνη την κ. Καραβάρη και την κ. Νώτα και ενημέρωση από τη Διαιτολόγο κ. Κική Τσουραλάκη.

 

Προβολή διαδραστικού κινηματογράφου από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Φωτόγραμμα , με θέμα τη σχολική βία και τον εκφοβισμό και υπεύθυνη την κ. Ντάκουρη.

 

Εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή κ. Τιαλιάκα , την εκπαιδεύτρια κ. Τουνσόι και υπεύθυνο τον κ. Γρούδο.

 

Ομάδα εργασίας με το Κέντρο Πρόληψης της Εξάρτησης από τα ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας, ΠΥΞΙΔΑ για το κάπνισμα και τις εξαρτήσεις γενικά και υπεύθυνη την κ. Ντάκουρη.

 

Αγώνας ποδοσφαίρου με προπονητή και διαιτητή τον κ. Πουτλή.

 

Ενημέρωση για την οδική ασφάλεια από την κ. Στέλλα Σπάγκακα, μέλος του Συλλόγου Γονέων και ιδιοκτήτρια Σχολής Οδηγών και υπεύθυνους τους εκπαιδευτικούς κ. Πουτλή και κ. Γκουντούλα.

 

Εκδήλωση για τα δικαιώματα του παιδιού με υπεύθυνες τις κ. Θεοδωρούδη και κ. Μιχαηλίδου.

 

Μελοποιημένη ποίηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα με υπεύθυνη την κ. Ντάκουρη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *