Αρχική » Γενικά » Οι καθηγητές του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου συναντούν τον Δήμαρχο για το κτηριακό

Βρείτε μας στο facebook

alternet text

Translate

Τι ώρα είναι;

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Αρχείο δημοσιεύσεων

European Radio Logo

Οι καθηγητές του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου συναντούν τον Δήμαρχο για το κτηριακό

311155175 3246377702285774 8851176998477120399 n

Συνάντηση  του Δημάρχου του Δ. Μινώα, κ Φραγκάκη και του Συλλόγου Καθηγητών του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου,  με παρουσία  εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5- 10 -2022 και ώρα 13.00 στο Δημαρχείο,  στο Αρκαλοχώρι.

Ο Δήμαρχος δέχτηκε τον Σύλλογο των καθηγητών, ύστερα από αίτημα του δεύτερου.  Είχε προηγηθεί αποστολή υπομνήματος προς τον δήμαρχο από τον Σύλλογο διδασκόντων με το οποίο ο Σύλλογος, εκφράζοντας την ανησυχία του για τις συνθήκες μέσα στις οποίες επιτελείται το παιδαγωγικό τους έργο,  κάτω από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ύστερα από τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021, ζητούσε την αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου.  Στη διάρκεια της συνάντησης, οι καθηγητές παρουσίασαν στον Δήμαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο,  το οποίο στεγάζεται σε οικίσκους, όχι τόσους όσοι χρειάζονται για την πλήρη και απρόσκοπτη λειτουργία του και μάλιστα σε χώρο ιδιαίτερα μικρό, και ζήτησαν την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του μεγαλύτερου σε αριθμού παιδιών σχολείου του Δήμου. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στήριξαν τα αιτήματα των εκπαιδευτικών.

310361830 685830476255182 3830512452345103049 n

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τις προτάσεις των εκπαιδευτικών και των  γονιών, παρουσίασε τις  ως τώρα ενέργειες της δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση του προβλήματος καθώς και τις προτάσεις του, αναφέρθηκε στις ως τώρα ενέργειες του Δήμου και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για την επίλυση του προβλήματος, αν και τόνισε ότι οι οικονομικές δυνατότητες του Δήμου δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Διευθυντής, η Υποδιευθύντρια και σύσσωμος ο Σύλλογος των Καθηγητών, ο Πρόεδρος και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου, και από την πλευρά του Δήμου ο Δήμαρχος κ. Φραγκάκης, ο Αντιδήμαρχος Υπεύθυνος για θέματα Παιδείας κ Δρακάκης, ο Αντιδήμαρχος Υπεύθυνος Τεχνικών Υποδομών και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Ζαμπουλάκης, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρκαλοχωρίου κ  Κεγκέρογλου και η Υπάλληλος του Δήμου κ Υπεύθυνη Μηχανικός κ Λιοντάκη.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίλυση του κτηριακού προβλήματος του σχολείου  και θα προβαίνει σε πρωτοβουλίες και ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση ως την οριστική λύση του ζητήματος.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση