2016-2017

Μονοήμερη εκδρομή στην Κάλυμνο

Περισσότερα…

Επίσκεψη στο Σβουρένειο ΚΔΑΠ Κω

Δράση καθαρισμού & βελτίωσης του περιβάλλοντος στο Μαστιχάρι

Ως εκπαιδευτικοί οφείλουμε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να γίνουν ενεργοί πολίτες. Πρέπει να τους ευαισθητοποιήσουμε, να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν γνώσεις και ικανότητες καθώς και να φτιάξουν έναν αξιακό κώδικα ώστε να μπορέσουν να δράσουν μελλοντικά.
Την προσπάθειά μας αυτή στήριξε σήμερα η Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας με τη δράση καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος που οργάνωσε στο Μαστιχάρι και στην οποία συμμετείχε και φέτος το σχολείο μας.
Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο, στο Τοπικό Συμβούλιο και στους υπαλλήλους της Αντιμάχειας για την πρωτοβουλία και ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές, καθηγητές και γονείς του Γυμνασίου Αντιμάχειας για τη συμμετοχή τους.

Περισσότερα…

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα


Παρασκευή 31.03.2017 | Άφιξη στην Αθήνα
Σάββατο 01.04.2017 | Εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή» για το διαγωνισμό «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο» | Θεατρικό μιούζικαλ “Mama mia” στο θέατρο Ακροπόλ
Κυριακή 02.04.2017 | Περιήγηση στο κέντρο της Αθήνας, ξενάγηση στον ιερό βράχο ακροπόλεως, περίπατος στις περιοχές «Μοναστηράκι» και «Θησείο» | Athens Science Festival, Τεχνόπολις – Γκάζι
Δευτέρα 03.04.2017 | Αρχαιολογικός χώρος Σουνίου

Περισσότερα…

Επίσκεψη Σεβασμιώτατου

Ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το σχολείο μας για να συζητήσει με τα παιδιά και για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

Επίσκεψη στο ΕΠΑΛ Κω

Περισσότερα…

Συγκέντρωση τροφίμων για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Περισσότερα…

Επίσκεψη Σχολικού Συμβούλου Γαλλικής


Η Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής, κα. Ευτυχία Νικολακοπούλου, επισκέφθηκε το σχολείο μας. Σκοπός της επίσκεψης η ενημέρωση της καθηγήτρια Γαλλικής και των μαθητών σε θέματα που αφορούν τη διδασκαλία της Γαλλικής Γλώσσας στο σχολείο.

Περισσότερα…

“Φωτόγραμμα” Διαδραστικός κινηματογράφος στο σχολείο

Ο εκπαιδευτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Φωτόγραμμα ερευνά και δημιουργεί καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα διαδραστικού κινηματογράφου.  Οι μαθητές και των τριών τάξεων συμμετείχαν σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα(εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας) που φιλοξένησε το σχολείο μας. Η Α΄ τάξη ασχολήθηκε με το θέμα της Αρχαίας Ελλάδας. Η Β΄Τάξη ασχολήθηκε το θέμα Ελλάδα: χώρα ποιητών και συγγραφέων. Τέλος, η Γ΄τάξη ασχολήθηκε με το θέμα Η γη ανήκει σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Περισσότερα…

Συμμετοχή σε δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Περισσότερα…