Διαγωνισμός: Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες

Ιούν 202326

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος συνδιοργάνωσαν τον 9ο Διεθνή μαθητικό Διαγωνισμό:

Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές/τριες  όλων των τάξεων νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών και υλοποιήθηκε  με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου. Βασική επιδίωξη του διαγωνισμού ήταν να αποτελέσει εκπαιδευτική «γέφυρα» ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και να ενδυναμώσει τη συνεργασία και την επικοινωνία ανάμεσα σε όλες τις μαθητικές κοινότητες του Ελληνισμού.

Το Γυμνάσιο μας συμμετείχε και φέτος στον Διαγωνισμό με την Α΄ Τάξη  και με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Γεωργία Αντωνογιάννη. Λάβαμε μέρος σε δύο κατηγορίες: α) δημιουργία αφίσας και β) δημιουργία σποτ μικρής διάρκειας. Ανεβάσαμε το σποτ και στο αποθετήριο μαθητικών δημιουργιών ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ, στο τμήμα του διαγωνισμού.

Η αφίσα βασίστηκε σε φωτογραφία των μαθητριών Κωνσταντίνας Ουζούνη και Αφροδίτης Κωτούλα και την επιμέλεια της είχε ο μαθητής Νίκος Κομνηνός.

ΑΦΙΣΑ 2ΓΥΜΝ.ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ Α΄ΤΑΞΗ

Η συμμετοχή μας στην κατηγορία ΣΠΟΤ έχει τον τίτλο: “Αυτά που μας ενώνουν” και μπορείτε να τη δείτε στο Φωτόδεντρο.

http://photodentro.edu.gr/i-create/simple-search?query=&submit=&newQuery=yes&locale=el#q1=/q2=/q3=/q4=/q5=/sb=0/rd=DESC/rp=10/st=/rq=/rqc=/q6=/q7=/q8=/q11=/q9=/q10=/q13=206,/ageFrom=/ageTo=/q12=

 

από κάτω από: 2022-2023, Διαγωνισμοί, Σχολικά Έτη| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαγωνισμός: Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων