Ολοκλήρωση εγγραφών Α’ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2023-24

20230915 164032

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου για το τρέχον σχολικό έτος  οι γονείς / κηδεμόνες τους θα πρέπει να υποβάλουν στο στο σχολείο υπογεγραμμένα τα ακόλουθα δικαιολογητικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους:

  1. Ατομικά στοιχεία του μαθητή.
  2. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται η νομιμότητα άσκησης της κηδεμονίας και η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης (μέσω email) για ζητήματα της πορείας φοίτησης του μαθητή/μαθήτριας.
  3. Υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης για τη μετακίνηση στο γυμναστήριο (που βρίσκεται σε απόσταση από το κτήριο της σχολικής μονάδας) καθώς και την λήψη και ανάρτηση φωτογραφιών/βίντεο στην Ιστοσελίδα του σχολείου.
  4. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ). Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) (αρ. πρωτ. Φ. 6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιος του ΥΠΠΕΘ) έχει ισχύ τριών ετών και κατατίθεται στην Α’  τάξη Γυμνασίου. (Πρέπει να προσκομιστεί το αργότερο ως τα τέλη του Σεπτέμβρη).
  5. Υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα με την οποία δηλώνει τη χιλιομετρική απόσταση της κατοικίας του μαθητή/μαθήτριας από το Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Άνδρου και ζητά τη μεταφορά με τα σχολικά λεωφορεία. (Για όσους μαθητές μετακινούνται με το λεωφορείο).
  6. Υπεύθυνη δήλωση εγγραφής στο τμήμα ένταξης του σχολείου, εφόσον αυτό είναι επιθυμητό.
  7. Αλλοδαποί μαθητές (που δεν έχουν ελληνική ιθαγένεια), θα πρέπει να προσκομίσουν το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και επίσημη μετάφρασή του.

Παρακάτω επισυνάπτουμε τα σχετικά έγγραφα. 

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στους νέους μας μαθητές!!! 😉 Λήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/gymandro/2023/09/16/oloklirosi-eggrafon-a-039-gymnasioy-gia-to-scholiko-etos-2023-24/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση