Αγιασμός για το σχολικό έτος 2021-2022

Οι  μαθητές όλων των βαθμίδων προμηθεύονται από χθες Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (06) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self)τεστ από τα φαρμακεία χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ τους, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13-3/10/21), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου.

Τα τεστ θα πραγματοποιούνται δύο φορές την  εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο.

Ειδικά για τη Δευτέρα 13/09, τα τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Το αποτέλεσμα του τεστ δηλώνεται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr από τον κηδεμόνα, από όπου εκδίδεται και η σχετική δήλωση. Εάν δεν υπάρχει εκτυπωτής, μπορεί να συμπληρώνεται χειρόγραφη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος από τον κηδεμόνα. Οι μαθητές οφείλουν το πρωί της Δευτέρας να έχουν τη σχετική βεβαίωση ανά χείρας , για να εισέλθουν στο σχολείο. Μαθητές χωρίς τη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος δεν θα γίνονται δεκτοί στο σχολείο.

Οι εμβολιασμένοι μαθητές δεν δικαιούνται δωρεάν self-test, καθώς δεν οφείλουν να τα διενεργούν. Αυτοί θα προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13-09-2021 στις 9:00

  • Όλοι οι μαθητές να προσέλθουν στην ώρα τους χωρίς κηδεμόνες
  • Κατά την άφιξή τους και πριν χτυπήσει το κουδούνι, να κρατούν αποστάσεις, να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό, να φορούν τις μάσκες τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των καθηγητών τους.
  • Η Α Γυμνασίου θα εισέλθει από την μπροστινή πόρτα και θα μοιραστεί στις δύο (δεξιά και αριστερά) αίθουσες του ισογείου. Οι μαθητές της Β και Γ Γυμνασίου θα εισέλθουν από την είσοδο της αυλής. Εκεί θα παραμείνουν μόνο τα πενταμελή των τμημάτων, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές θα οδηγηθούν στις τάξεις του ισογείου και του Α ορόφου.
  • Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ θα γίνουν κανονικά. (Για τις ώρες θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση).
  • Θα δεχόμαστε γονείς, εάν υπάρχει σοβαρός λόγος, και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/gymandro/2021/09/09/agiasmos-gia-to-scholiko-etos-2021-2022/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση