Ηλεκτρονική εγγραφή σε ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

 

Σας πληροφορούμε ότι από το τρέχον σχολικό έτος 2018-2019, σύμφωνα με την εγκύκλιο Φ1Α/73611/Δ4/9-5-2018 του Υπουργείου παιδείας και Θρησκευμάτων, οι γονείς/κηδεμόνες που θέλουν να εγγράψουν το παιδί τους στην Α τάξη ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. θα υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τις 14 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00.

 

  • Για την είσοδο στην εφαρμογή e-εγγραφές χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του κηδεμόνα που έχει καταχωριστεί στο ΠΣ myschool της σχολικής μονάδας ή του κατά το νόμο υπευθύνου αντίστοιχα. Στην τελευταία περίπτωση απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο σχολείο.
  • Στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτούντες/αιτούσες κηδεμόνες δε διαθέτουν κωδικούς taxis, οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.

 

Οδηγίες χρήσης της εφαρμογής e-εγγραφές υπάρχουν εδώ.

 

Επισημαίνεται ότι ο κηδεμόνας που θα κάνει την ηλεκτρονική εγγραφή χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis θα πρέπει να είναι ο ίδιος που έχει καταχωριστεί στο ΠΣ myschool. Για το λόγο αυτό προτείνεται στους γονείς/κηδεμόνες να συνδεθούν στον προσωπικό τους λογαριασμό του taxis εδώ χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής τους, να ελέγξουν τα προσωπικά τους στοιχεία και να συμπληρώσουν με αυτά τη δήλωση που τους έχει δοθεί, επιστρέφοντάς την το συντομότερο δυνατόν στο σχολείο, ώστε να ενημερωθούν/επικαιροποιηθούν.

 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του.

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/gymandro/2018/05/19/elextroniki-eggrafi-gel-epal/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση