Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού


Στις 6 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα Δημοτικά Χώρας και Μεσαριάς, καθώς και το Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Άνδρου.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αθλητικές δράσεις, καθώς επίσης και σε δράσεις σχετικά με το Ρατσισμό και τη Διαφορετικότητα, αφού το σύνθημα της φετινής Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού ήταν:

«Όλοι διαφορετικοί! Όλοι ίσοι!»

Το Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Άνδρου κι εγώ προσωπικά εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Δήμαρχο Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη για τη σημαντική υποστήριξή του τόσο σε θεσμικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό με τη φυσική του παρουσία σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.


Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε την κ. Αθηνά Τσατσομοίρου, αντιδήμαρχο Άνδρου, που υπήρξε αρωγός της προσπάθειας διοργάνωσης των εκδηλώσεων αυτών.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το τμήμα Στίβου του Ανδριακού Ομίλου Άνδρου, και ειδικότερα τους κ.κ. Αντώνη Τζουμέζη, Κωνσταντίνο Σακελλάρη και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου που βρέθηκαν δίπλα μας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και μας βοήθησαν στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στους διασώστες του ΕΚΑΒ που βρίσκονταν στο χώρο για την προσφορά βοήθειας ανά πάσα στιγμή και ιδιαίτερα στον κ. Γεώργιο Αυγέρη -διασώστη του ΕΚΑΒ- που βρισκόταν εκεί με τους συναδέλφους του εθελοντικά, προσφέροντας τον προσωπικό του χρόνο.

Θερμές ευχαριστίες και στον κ. Αλέκο Καλλιβρούση που μας έλυσε άμεσα πρακτικά ζητήματα και βοήθησε στην προετοιμασία των αθλητικών εκδηλώσεων.

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής 
Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου
Απόστολος Ποντίκας


Δημιουργία ΠανώΑγώνες ταχύτητας & αντοχής

Άλμα εις μήκος


Offstage…Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/gymandro/2014/10/16/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση