Διαγωνισμός Βινιέτας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Διαγωνισμός  σχεδίασης βινιέτας για τους μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, με θέμα «2014 έτος Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»  που διοργάνωσε η Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου (Φ.Ε.Δ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Οι συμμετοχές των μαθητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν τις 1.307.

Τα βραβεία δόθηκαν στους νικητές την Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 στην εκδήλωση των εγκαινίων της 4ης τοπικής έκθεσης γραμματοσήμου και έκθεσης φιλοτελικών ντοκουμέντων της Δωδεκανήσου που πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο στην αίθουσα της ιπποτικής οπλοθήκης του de Milly (”Θόλαρος”) στην πλατεία Σύμης στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Στην έκθεση γραμματοσήμου που έγινε σε συνεργασία με τα ΕΛ.ΤΑ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναρτήθηκαν και προβλήθηκαν σε ξεχωριστό πλαίσιο προβολής τα 29 έργα από τα 1.307 που η 11μελής επιτροπή αξιολόγησης ξεχώρισε μέχρι να καταλήξει στα 6 έργα που βραβεύτηκαν.

Η μαθήτρια της Α΄ τάξης του Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου, Μελίνα Χλέχελ, διακρίθηκε κατακτώντας την 13η θέση. Από το σχολείο μας συμμετείχαν στον διαγωνισμό 15 μαθητές, υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Στέλλας Στεφανή.Πίνακας διακριθέντων μαθητών.

pinak-onnom


Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/gymandro/2014/05/30/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ad%cf%84%ce%b1%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση