OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Η Ελένη Πριοβόλου συναντά τις δύο λέσχες του Γυμνασίου μας»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την Τρίτη, 29 Απριλίου, το σχολείο μας φιλοξένησε τη συγγραφέα πολλών βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, την κ Ελένη Πριοβόλου .  Στη συνάντηση ήμασταν όλοι εκεί, τα μέλη της μικρής και της μεγάλης λέσχης ανάγνωσης.

 

Προκειμένου η συγγραφέας να γνωρίσει το σχολείο μας οργανώσαμε μία ξενάγηση στους χώρους του σχολείου. Κι ενώ κάποια από τα μέλη είχαν την ευθύνη της ξενάγησης , οι περισσότεροι είχαμε αναλάβει να προετοιμάσουμε την αίθουσα εκδηλώσεων, όπου περιμέναμε την κ. Πριοβόλου με αγωνία. Στήσαμε έναν πλούσιο μπουφέ με σπιτικά και νόστιμα εδέσματα. Αφού τελειώσαμε με τον μπουφέ και τακτοποιήσαμε όλες μας τις εκκρεμότητες, πήραμε όλοι τις καρέκλες μας και δημιουργήσαμε έναν κύκλο, ώστε να μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Μόλις η ξενάγηση έφτασε στο τέλος της, η κυρία Πριοβόλου μπήκε μέσα στην αίθουσα που βρισκόμασταν όλα τα παιδιά και κάθισε μαζί μας. Τότε η κυρία Φωτακίδου καλωσόρισε την κ. Πριοβόλου στο σχολείο μας και της περιέγραψε τι ακριβώς είχαμε ετοιμάσει. Πρώτα, παρακολούθησαμε ένα βιντεάκι που είχε φτιάξει η μαθήτρια του Β’1, Ναταλία Δούφαλη και αφορούσε το χωριό, το σχολείο και τις αναγνωστικές μας λέσχες, για να μας γνωρίσει  η συγγραφέας λίγο καλύτερα. Από ότι καταλάβαμε άρεσε πολύ στην κυρία Πριοβόλου αλλά και σε όλους μας. Μετά από αυτό η Μπάμπιτς Ταμάρα και η Κάκαρη Βασούλα μας διάβασαν μια παρουσίαση OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Και αφού μιλήσαμε αρκετά,  αποφασίσαμε να ξεκουραστούμε λίγο, για αυτό και κάναμε όλοι μια σειρά στο μπουφέ για να σερβιριστούμε και να φάμε όλα αυτά τα νόστιμα εδέσματα. Μέσα από την καρδιά  μας χαρίσαμε στην κυρία Πριοβόλου κάποια χειροποίητα κοσμήματα που είχαν φτιάξει οι μαθήτριες του Β’3 . Μετά από αυτό, όλοι δώσαμε τα βιβλία μας για να τα υπογράψει η συγγραφέας και  έγραψε στον καθένα μοναδικές και ξεχωριστές ευχές, γεγονός που μας ευχαρίστησε όλους ιδιαίτερα. Οι ώρες είχαν περάσει τόσο γρήγορα που δεν το καταλάβαμε και δυστυχώς έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού! Μέσα στην καρδιά μας κρατήσαμε εικόνες, χρώματα, γεύσεις, όμορφα λόγια και αισθήματα αλλά και μια αληθινή φίλη, την κ.Πριοβόλου. Α ναι, έγινε και η νονά των λεσχών μας, αφού μας ονόμασε «Μαζί 1» και «Μαζί 2». Τελικά, τα βιβλία δεν είναι μια βαρετή υπόθεση αλλά ένα μονοπάτι γεμάτο εκπλήξεις! Ήτανε μια εμπειρία που μας σημάδεψε όλους και θα μας μείνει αξέχαστη, για αυτό ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΑΚΙΔΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΒασούλα Κάκαρη, Β1

Ταμάρα Μπάμπιτς, Β1

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων