«Λικεράκια σπιτικά , γιορτινή ατμόσφαιρα και άρωμα Χριστουγέννων στο γυμνάσιο Αγ.Αθανασίου»

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στις 11:30, στην αίθουσα των καθηγητών του γυμνασίου, έγινε μια μικρή συνάντηση για την παρουσίαση και τη δοκιμή των λικέρ όλων των τμημάτων της β’ τάξης του γυμνασίου, στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος . Τα παιδιά μαζί με την βοήθεια των καθηγητών ετοίμασαν ένα όμορφο και γιορτινό τραπέζι με τα λικέρ που είχαν φτιάξει και διάφορες άλλες λιχουδιές για να συνοδεύσουν τα λικέρ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι καθηγητές του γυμνασίου αλλά και κάποιοι καθηγητές από το λύκειο ,για να δοκιμάσουν τα λικέρ των παιδιών. Οι γενικοί διευθυντές, οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ αλλά και οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων από κάθε τμήμα της β’ τάξης ήταν εκεί για να ετοιμάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, μαζί με την βοήθεια και άλλων παιδιών και φυσικά των καθηγητών.
Ύστερα από μια σύντομη ομιλία της κ.Παλυβού-υπεύθυνης καθηγήτριας του προγράμματος-για να ενημερώσει τους καθηγητές για την όλη διαδικασία ετοιμασίας των λικέρ και ύστερα από τις ερωτήσεις των καθηγητών προς τους μαθητές, άρχισε το κέρασμα! Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν πολύ καλές. Ας ακούσουμε μερικές απόψεις καθηγητών για τα λικέρ:
κ.Ανδρίτσος: πολύ ωραίο άρωμα και υπέροχη γεύση.
κ.Μαλαμούδη: ευρηματικοί τίτλοι, αξιόλογη προσπάθεια από τα παιδιά, πολύ καλή οργάνωση και πολύ καλή παρουσίαση.
κ.Διευθύντρια: πάρα πολύ ωραίο και πολύ ωραία γεύση!
κ.Βλάχου: τέλειο, πολύ καλή προσπάθεια.
κ.Στογιάννη: ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το κυδώνι ήταν πολύ ωραίο, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Η παρουσίαση ήταν εκπληκτική, όλα ήταν πολύ νοικοκυρεμένα. Τα παιδιά μάς έδειξαν πως είναι ικανά για πολλά πράγματα ! Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους υπεύθυνους καθηγητές!
κ.Φωτακίδου: εκπληκτική γεύση, ένα ποτήρι δεν είναι αρκετό!
κ.Παπαδοπούλου: γευστικότατα και με ελαφριά γεύση. Μια εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών και μια ευχάριστη έκπληξη επίσης.
κ.Στεργιωνίδου: δεν έχω λόγια…
κ.Σλαμπέας: αξιομνημόνευτη προσπάθεια. Μπράβο στα παιδιά!
Μεγάλη εντύπωση έκανε στους καθηγητές επίσης η λεπτομέρεια, η καλλιτεχνική δουλειά και το κέφι παιδιών και καθηγητών!
Τέλος, τα λικέρ των παιδιών της β’ τάξης αλλά και πολλά άλλα πράγματα ,φτιαγμένα από παιδιά όλων των τάξεων του γυμνασίου μας, θα πωλούνται στο παζάρι που θα γίνει στο σχολείο μας την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 12:00.Σας περιμένουμε όλους!
Mπάμπιτς Ταμάρα Β1

IMG_3248IMG_3268IMG_3273

Μία σκέψη στο“«Λικεράκια σπιτικά , γιορτινή ατμόσφαιρα και άρωμα Χριστουγέννων στο γυμνάσιο Αγ.Αθανασίου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων