“Παντελής Παντελίδης”

Ο Παντελής Παντελίδης είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στην ελληνική δισκογραφία και ήδη θεωρείται από πολλούς το φαινόμενο της εποχής μας. Καθώς μέχρι στιγμής έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία με δέκτες κυρίως τη νεολαία.

Ο 30χρονος τραγουδιστής έγινε γνωστός, πριν από μερικούς μήνες, μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευε και ανέβαζε ο ίδιος στο Youtube. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα οι προβολές των τραγουδιών του στο Youtube ξεπέρασαν τα 6.000.000. Έτσι, ο Παντελίδης κατάφερε σε λίγους μήνες να γίνει ευρέως γνωστός και να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα. Η υπέροχη λαϊκή και αυθεντική φωνή του, καθώς και οι απλότητα που τον διακατέχει, έκαναν τα τραγούδια του να ανέβουν στην κορυφή των ελληνικών charts. Εκτός από τραγουδιστής, ο Παντελίδης, είναι στιχουργός και μουσικοσυνθέτης μιας και ο ίδιος επιμελείται και γράφει την μουσική και τους στίχους των τραγουδιών του.

Μπορεί να είναι σχετικά καινούριος στην ελληνική δισκογραφία παρ’όλα αυτά όμως, έχει κάνει ήδη πολύ αξιόλογες συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες του πενταγράμμου, όπως η Πάολα και ο Β.Καρράς. Μάλιστα έχει ηχογραφήσει ήδη το πρώτο του CD, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Κατά τη γνώμη μου η φωνή και η προσωπικότητα του Π.Παντελίδη, δείχνουν ένα προσγειωμένο άνθρωπο, χαμηλών τόνων, ο οποίος δεν του αρέσει να προκαλεί με τις δηλώσεις και τις επιλογές του. Πιστεύω πως αυτό το αντιλαμβάνεται ο κόσμος και κατά τη γνώμη μου είναι το μυστικό της επιτυχίας του. Επίσης η αυθεντικότητα του αλλά και η αυθεντικότητα των στίχων του τον βοήθησαν πολύ στην μέχρι τώρα πορεία του. Άραγε ο Παντελίδης είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο που θα αφήσει το στίγμα του στην ελληνική δισκογραφία ή μήπως είναι ένας ακόμα «περαστικός» ο οποίος μετά το μεγάλο «μπαμ» που έκανε στην αρχή θα ξεχαστεί; Αυτό μόνο ένας μπορεί να το αποδείξει… ο χρόνος!

Το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» έχει πάνω από  4.000.000 views.

Μερικά από τα τραγούδια του:

  • Δεν ταιριάζετε σου λέω
  • Πάμε στοίχημα θα ξανάρθεις
  • Συνοδεύομαι
  • Παραμυθιάζομαι
  • Αλκοολικές οι νύχτες
  • Λιώμα σε γκρεμό
  • Οίκος ανοχής
  • Θεός μου εσύ

Γανιτίδου Ειρήνη

Μία σκέψη στο““Παντελής Παντελίδης”

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων