“Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πρωταγωνιστές το Α2”

Την Παρασκευή ,21 Δεκεμβρίου 2012, λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων,  πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας. Πρωταγωνιστές οι μαθητές του Α2 με την καθοδήγηση της κ.Παπαδοπούλου. Το αποτέλεσμα, το καλύτερο δυνατό!

  Αρχικά η Μάγδα, η Γιουλιάνα και ο Νίκος μάς παρουσίασαν τα έθιμα του Δωδεκαημέρου και στη συνέχεια  ο Άουρεντ πήρε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και  τότε άρχισε το μπέρδεμα! Μπλέχτηκε το δελτίο ειδήσεων με το δελτίο καιρού κι αυτό με το αθλητικό δελτίο , ενώ στην τηλεοπτική σαλάτα ήρθαν να προστεθούν και οι εκπομπές διακόσμησης και μαγειρικής. Το αποτέλεσμα ξεκαρδιστικό! Ο Θωμάς, η Ταμάρα, η Αθανασία, ο Χρήστος και ο  Κώστας έμπλεξαν με μαεστρία τις εκπομπές, για να μας ευχηθούν στο τέλος καλά Χριστούγεννα!

   Ευχάριστο διάλειμμα η χορωδία του σχολείου μας με την κ.Καριοφύλλη που γέμισε την αίθουσα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα. Οι μαθητές όμως του Α2 δε σταμάτησαν  εδώ! Ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Χρήστος Μπάρης με μία κάμερα κι ένα μικρόφωνο αναζήτησε ανάμεσα στους καθημερινούς, απλούς ανθρώπους το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων στο πλαίσιο της εκπομπής της γοητευτικής παρουσιάστριας Κωνσταντίνας. Έτσι συνάντησε και μίλησε γι΄αυτό το θέμα δύο μαθητές(Γιώργος και Γιάννης), μία μητέρα (Έφη), ένα κοριτσάκι (Μαρία )κι έναν ηλικιωμένο άνδρα (Κώστας Μπουμπίδης). Ανεξαρτήτως των απαντήσεων που έδωσαν όλοι συμφώνησαν πως το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη, γιατί  η αγάπη ενώνει, γιατί η αγάπη είναι για όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων