Ιαν 29 2016

Δειγματική Διδασκαλία στις 17-02-16 για τους καθηγητές Πληροφορικής οι οποίοι διδάσκουν σε ΓΕΛ στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου το Σχ. Έτος 2015-2016

Σας ενημερώνουμε για την πραγματοποίηση δειγματικής διδασκαλίας για τους Εκπαιδευτικούς Πληροφορικής οι οποίοι διδάσκουν σε ΓΕΛ της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Τετάρτη 17/02/2016 στο ΓΕΛ Παναιτωλίου θα πραγματοποηθεί δειγματική διδασκαλία για τους Εκπαιδευτικούς Πληροφορικής οι οποίοι διδάσκουν σε ΓΕΛ της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: την τρίτη (3η) διδακτική ώρα (09:55 π.μ.) (ώρα προσέλευσης 09:45 – 09:50), ο εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ19 κ. Κατσίφας Γεώργιος, θα πραγματοποιήσει υπό την επίβλεψή μας, Δειγματική Διδασκαλία στο μάθημα «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ)» της Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου, στη θεματική ενότητα: «Δομές Δεδομένων – Στοίβα και Ουρά (θεωρία και ασκήσεις)». Θα ακολουθήσει συζήτηση για τη διδακτική του προγραμματισμού με αξιοποίηση μαθησιακών αντικειμένων.

Τη δειγματική διδασκαλία καλούνται να παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής (ΠΕ19, ΠΕ20) οι οποίοι διδάσκουν Πληροφορική στα ΓΕΛ της ευρύτερης περιοχής Αγρινίου (1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο & 6ο ΓΕΛ Αγρινίου, ΓΕΛ Παναιτωλίου, ΓΕΛ Παραβόλας, ΓΕΛ Θέρμου, ΓΕΛ Γαβαλούς ΓΕΛ Ματαράγκας, ΛΤ Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου, ΓΕΛ Αιτωλικού και ΓΕΛ ¨Παναγία Προυσιώτισσα¨).

2 απαντήσεις μέχρι τώρα




RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *