Ιαν 16 2015

Διασχολική επιμόρφωση & Βιωματικό εργαστηριακό σεμινάριο, με θέμα: «Στρατηγικές ανάπτυξης των κινήτρων των μαθητών με τη χρήση των ΤΠΕ»

Σας ενημερώνουμε για την πραγματοποίηση εργαστηριακού – βιωματικού σεμιναρίου, με θέμα: «Στρατηγικές ανάπτυξης των κινήτρων των μαθητών με τη χρήση των ΤΠΕ».

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί: εκτός ωρών λειτουργίας του σχολείου,  με τη μέθοδο της μικτής μάθησης συνολικά 60 ωρών  (6 τετράωρα δια ζώσης βιωματικά εργαστήρια, δηλαδή δύο τετράωρες συνεδρίες για τρεις μήνες, και 9 εβδομάδες επί 4 διδακτικές ώρες μελέτης και εξάσκησης κατ’ οίκον), κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2014-Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2015, σε δύο τμήματα (τμήμα 1ο Διασχολική επιμόρφωση  Γυμνασίου & ΓΕΛ Λεχαινών και τμήμα 2ο Αμαλιάδας). Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Θεωρητικών / Ανθρωπιστικών επιστημών.

Θεματική του σεμιναρίου:

  • Σχεδιασμός διδακτικής  ενότητας/ διδακτικού σεναρίου. Φύλλα εργασίας.
  • Παρουσίαση διδακτικών/ εκπαιδευτικών σεναρίων (παραδείγματα).
  • ΤΠΕ και γραμματισμός.
  • Το web 2.0 και η αξιοποίησή του.
  • Χρήση εκπαιδευτικών λογισμικών ειδικότητας.

Για να δείτε το πρόγραμμα των δύο δια ζώσης συναντήσεων του μηνός Ιανουαρίου 2015 για το κάθε τμήμα, ανοίξτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί: Επιμορφωτικό σεμινάριο ΤΠΕ_Ιανουάριος 20,21,29,30/ 2015

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διασχολική επιμόρφωση & Βιωματικό εργαστηριακό σεμινάριο, με θέμα: «Στρατηγικές ανάπτυξης των κινήτρων των μαθητών με τη χρήση των ΤΠΕ»




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.