Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, συνεργάζεται με την Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής, τα Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης, Δραπετσώνας, Ελευσίνας και Λαυρίου και τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Αττικής, για την διοργάνωση Επιμορφωτικής Ημερίδας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 με τίτλο :

«Από την Κλιματική Αλλαγή στην Κλιματική Κρίση: ο ρόλος της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην προστασία του περιβάλλοντος και του ανθρώπου»

H Επιμορφωτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου 2019 στην Αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομιγύ από τις 9:30 μέχρι τις 14:00.

Η Ημερίδα θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς από την Πολιτική Ηγεσία (Υπουργός, Γεν. Γραμματέας), θα ακολουθήσει η στοχοθεσία και το πλαίσιο εργασίας από πλευράς της ΠΕΕΚΠΕ Αττικής και στη συνέχεια θα έχουμε τις δύο κεντρικές εισηγήσεις: α) από τον Ακαδημαϊκό, Καθηγητή κύριο Χρήστο Ζερεφό για την Κλιματική Αλλαγή και β) από τον Καθηγητή του ΕΚΠΑ κύριο Ευθύμιο Λέκκα για την Αντιμετώπιση των Καταστροφών από την Κλιματική Αλλαγή.

Από τη Διεύθυνση της Β΄Αθήνας θα επλεγούν για την παρακολούθηση της Ημερίδας, συνολικά 10 εκπαιδευτικοί. Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υλοποιήσουν πρόγραμμα ΠΕ. το τρέχον σχολικό έτος με προτεραιότητα στα μέλη της ΠΕΕΚΠΕ

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων
: 17-10–2019.