kpe filip

Το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Η πόλη, η κατοικία και το φυσικό περιβάλλον στην αρχαία και πρόσφατη παράδοση» που συντονίζει το ΚΠΕ Φιλίππων, το οποίο ιδρύθηκε με την υπ΄αριθ. Πρωτ.213789/Δ2/30-12-2015,  πρόκειται να ανανεώσει την λειτουργία του για το σχολικό έτος 2019-2020. Προκειμένου να διαμορφώσουμε τις επιτροπές του Δικτύου για την υποβολή του αιτήματος, παρακαλούμε, εάν και εφόσον επιθυμείτε  να συμμετάσχετε με ενεργό ρόλο στη λειτουργία του, να μας γνωστοποιήσετε τη συμμετοχή σας και το ρόλο που θα επιθυμούσατε στη νέα συνεργασία.

Η πρόσκληση αφορά:

-τους συντονιστές αειφορίας
-τα ΚΠΕ, ως συνεργαζόμενα ΚΠΕ
-τα μέλη των Π.Ο. των ΚΠΕ (συμμετοχή στη συντονιστική επιτροπή ή στην παιδαγωγική ομάδα, ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη)
-τους υπεύθυνους περιβαλλοντικής εκπαίδευσης/σχολικών δραστηριοτήτων σχολείων (συμμετοχή στη συντονιστική επιτροπή ή στην παιδαγωγική ομάδα, ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη)
-εκπαιδευτικούς Π&Δ Εκπ/σης (συμμετοχή στη συντονιστική επιτροπή ή στην παιδαγωγική ομάδα, ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη).

Παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή σε μία από τις ανωτέρω επιτροπές, το αργότερο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2019, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στα στοιχεία επικοινωνίας του ΚΠΕ.

Στοιχεία επικοινωνίας: email: kpefilip@yahoo.gr