Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Αγωγής Υγείας, προτίθεται να διοργανώσει διήμερο παρουσιάσεων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, στις 19 & 20 Ιουνίου 2019, για τα σχολεία της Διεύθυνσης που εκπονούν προγράμματα κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά .
Η παρουσίαση των προγραμμάτων δύναται να γίνει με : αφίσες, θεατρικά δρώμενα, μουσικοχορευτικά δρώμενα, παιχνίδια ρόλων, ζωγραφική, φωτογραφία, ταινίες μικρού μήκους, κατασκευές και άλλα.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης παρακαλούμε τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν και υλοποιούν Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σε περίπτωση που υπάρχουν συνάδελφοι που υλοποιούν προγράμματα Πολιτιστικών θεμάτων που θέλουν να τα παρουσιάσουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν και τηλεφωνικά με τις Υπεύθυνες Α.Υ. & Π.Ε., αφού συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η διάρκεια της κάθε παρουσίασης θα είναι περίπου 10-15΄και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των σχολείων. Επιπλέον χρόνος θα δοθεί – εφόσον υπάρχει δυνατότητα – μόνον σε περιπτώσεις παρουσίασης μικρών θεατρικών ή δρώμενων από τους μαθητές επί σκηνής και όχι σε παρουσιάσεις μέσω ppt ή video. Τα PPT’s ή Videos τα οποία περιέχουν αποκλειστικά γνωστικό περιεχόμενο ή φωτογραφίες από εκπαιδευτικές επισκέψεις, χωρίς δράσεις/δραστηριότητες που έχουν υλοποιηθεί στη διάρκεια του προγράμματος, δεν θα γίνουν δεκτά, γιατί οι παρουσιάσεις έχουν ως βασικό στόχο την διάχυση των καλών πρακτικών κατά την υλοποίηση των προγραμμάτων.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής : η έγκαιρη αποστολή του υλικού παρουσίασης σε χρονικό διάστημα τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την παρουσίαση.

Καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων : 21-05-2019

Έγγραφο της Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας