Σας ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Το σεισμικό τόξο που μας… ενώνει” (αρ. έγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας του Υπ.Π.Ε.Θ. 150147/Γ7/20-11-2008), που συντονίζει το ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου συνεχίζει τη λειτουργία του για ενδέκατη συνεχή χρονιά.
Προσκαλούμε τις σχολικές περιβαλλοντικές ομάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (εκπαιδευτικούς-μαθητές/τριες), που κατά το σχολικό έτος 2018-2019 θα υλοποιήσουν περιβαλλοντικά προγράμματα σχετικά με τις θεματικές ενότητες του δικτύου, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση ή μέσω του δικτυακού τόπου του ΚΠΕ Λιθακιάς (http://www.kpezakyn.gr/index.php?id=245).

Η διαδικασία είναι ίδια τόσο για όσους συμμετείχαν παλαιότερα όσο και για αυτούς που επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο δίκτυο. Η συμμετοχή-ένταξη στο δίκτυο αφορά το σχολικό έτος 2018-19.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ε.Θ.Δ.: «Το Σεισμικό Τόξο που μας… ενώνει» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου (https://www.kpezakyn.gr/diktio/). Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2695053417 ή μέσω email (kpezakyn@gmail.com)

Έγγραφο του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου

Το ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου, στο πλαίσιο του υποέργου 2 (ΑΠ6-Περιφέρειες σε Μετάβαση), της πράξης: «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) & από Εθνικούς Πόρους, υλοποιεί προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για μαθητές/τριες και σεμινάρια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για εκπαιδευτικούς.