kpe filipΤο ΚΠΕ Φιλίππων στα πλαίσια της πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»», ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014 – 2020, άξονας προτεραιότητας 6, Υποέργο 1 (ΛΑΠ), διοργανώνει τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με τίτλο:

Η αειφορική χρήση του νερού στην αρχαιότητα: «Το αόρατο νερό» στην αρχαία πόλη και στην ευρύτερη περιοχή των Φιλίππων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 01, 02 και 03 Δεκεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. Φιλίππων και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καβάλας (Αρχαιολογικό χώρο, λασπόλουτρα, δρόμο του νερού, παλαιά πόλη της Καβάλας). Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής και θα λήξει στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε 60 εκπαιδευτικούς της χώρας.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της χώρας, οι οποίοι ανήκουν στο Δίκτυο και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Σεμιναρίου, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων ή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεών τους έως τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017.

Τέλος οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Φιλίππων http://www.kpe-philippi.gr/ στην επιλογή->ΑΙΤΗΣΕΙΣ ON LINE->ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ έως τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017. Στο πεδίο τίτλος σεμιναρίου θα συμπληρώσουν τον τίτλο: «Το αόρατο νερό» στην αρχαία πόλη και στην ευρύτερη περιοχή των Φιλίππων».