P6140006Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να διοργανώσει Διημερίδα παρουσιάσεων των προγραμμάτων, την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Μαϊου 2017 (πρωϊνές ώρες), για τα σχολεία της Διεύθυνσης που εκπόνησαν προγράμματα την τρέχουσα σχολική χρονιά .
Η παρουσίαση των προγραμμάτων θα γίνει με : αφίσες, poster, θεατρικά δρώμενα, μουσικοχορευτικά δρώμενα, παιχνίδια ρόλων, ζωγραφική, φωτογραφία, ταινίες μικρού μήκους και κατασκευές και άλλα.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης παρακαλούμε τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν,
Η διάρκεια της κάθε παρουσίασης θα είναι 10΄-15΄, ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στην περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερο χρόνο για την παρουσίαση, επικοινωνείστε άμεσα με την Υπεύθυνη Π.Ε. Ο επιπλέον χρόνος θα δοθεί – εφόσον υπάρχει δυνατότητα – μόνον σε περιπτώσεις παρουσίασης θεατρικών ή δρώμενων από τους μαθητές επί σκηνής και όχι σε παρουσιάσεις μέσω ppt ή video. Σημειώνεται ότι εάν η μια ημέρα αρκεί για την παρουσίαση όλων των προγραμμάτων, τότε θα επιλεγεί μία από τις δύο προαναφερθείσες ημερομηνίες.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής : η έγκαιρη αποστολή του υλικού παρουσίασης.
Καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων : 03-05-17.
Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους με τους μαθητές τους, θα ειδοποιηθούν για τις λεπτομέρειες, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.