Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και  Αγωγής Υγείας, ενόψει της νέας εγκυκλίου για τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που αναμένεται, προτίθεται να διοργανώσει Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο  :

«H Αγωγή για το περιβάλλον και την υγεία, μέσα από τα προγράμματα των Σχολικών Δραστηριοτήτων»

Στόχος της Ημερίδας είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για το Θεσμικό Πλαίσιο, τον τρόπο υλοποίησης, τις μεθόδους και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας. Επίσης, έμφαση θα δοθεί στις συνεργασίες με τις δομές και τους φορείς, οι οποίοι υποβοηθούν το έργο των εκπαιδευτικών σε σχέση με την υλοποίηση των προγραμμάτων.
Η Ημερίδα  απευθύνεται σε όλους τους Εκπαιδευτικούς της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, με προτεραιότητα στους Εκπαιδευτικούς που προτίθενται να υλοποιήσουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και  Αγωγής Υγείας κατά το σχολικό έτος 2016-17.
Η Ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη, 01-11-2016 και ώρες 15.45-20.30,στο 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, Ιωαννίνων και Κιθαιρώνος 2, τηλέφωνο σχολείου : 2106832626.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική  Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 12:00μ.μ.