Το ΚΠΕ  Καστρίου σε συνεργασία με το ΚΠΕ Παρανεστίου, στο πλαίσιο του Έργου «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περ/κή Εκπ/ση, μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος ‘’Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση’’ το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) & από Εθνικούς Πόρους, θα υλοποιήσουν  βιωματικό σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Υπαίθρια ζωή και περιβαλλοντική εκπαίδευση» στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2016 με τίτλο:

                                     «Υπαίθρια ζωή και περιβαλλοντική εκπαίδευση»

 Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
  • 60 εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Ηπείρου,  Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Αττικής, Κρήτης, Ν.Ν. Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου, με προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς των οποίων τα σχολεία είναι ενταγμένα στο Δίκτυο «Υπαίθρια Ζωή και Π.Ε.»
  • 20 εκπαιδευτικούς, μέλη Π.Ο. των ΚΠΕ με προτεραιότητα στα ΚΠΕ που είναι συνεργαζόμενα του Δικτύου.
Στο σεμινάριο όλες οι επιμορφωτικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο φυσικό περιβάλλον. Η διαμονή των συμμετεχόντων θα γίνει σε σκηνές δύο ατόμων ή στο Καταφύγιο του ΕΟΣ Σπάρτης στον Πάρνωνα.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους (υπόδειγμα 1) στην υπέυθυνη Π.Ε. μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου.(Παράταση μέχρι 31 Μαΐου 2016)