Το ΚΠΕ Αργυρούπολης διοργανώνει από κοινού με το ΚΠΕ Άμφισσας επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Δασική βιοποικιλότητα, ανθρώπινες επεμβάσεις και διαταραχές»

για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από τις Δ/νσεις Εκπ/σης της Αττικής (Περιφερειακό δίκτυο Δασικών Πυρκαγιών), της Βοιωτίας και της Φωκίδας. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Άμφισσας και στο πεδίο (δασικά οικοσυστήματα της Φωκίδας – Παρνασσός) στις 24 και 25 Ιουνίου 2016. Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν συνολικά 60 εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από τις αντίστοιχες περιοχές ως ακολούθως: 20 από τη Φωκίδα, 20 από τη Βοιωτία και 20 από την Αττική.

Όσον αφορά στις Δ/νσεις Εκπ/σης της Αττικής θα πάρουν μέρος εκπαιδευτικοί που ήδη συμμετέχουν στο Περιφερειακό Θεματικό δίκτυο «Δασικές πυρκαγιές – αποκατάσταση τοπίου». Ο πίνακας των συμμετοχών μπορεί να συμπληρωθεί (αν υπάρξουν θέσεις) από εκπαιδευτικούς οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν στο δίκτυο για την ερχόμενη σχολική χρονιά και αφού ενημερώσουν τους Υπεύθυνους Π.Ε.. Εάν υπάρξουν και άλλα κενά μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί που φέτος υλοποιούν πρόγραμμα σχετικό με το δάσος και το περιαστικό πράσινο.

Από κάθε Σχολείο που συμμετέχει στο δίκτυο θα πάρουν μέρος ένας (1) ή δύο (2) εκπαιδευτικοί (ανάλογα με το σύνολο των αιτήσεων). Το ίδιο θα ισχύσει και για τα Σχολεία που θα καλύψουν ενδεχόμενα κενά. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπ/σης είναι να μην έχουν καθήκοντα σχετικά με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις τις συγκεκριμένες ημερομηνίες (εξεταστικά, βαθμολογικά κέντρα κλπ).

Παρακαλούμε οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να ενημερώσουν ηλεκτρονικά στο mail της υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: grpere@dide-v-ath.att.sch.gr  μέχρι την Δευτέρα 23-5-2016 το μεσημέρι αποστέλλοντας με κεφαλαία γράμματα τα εξής στοιχεία : επώνυμο, όνομα, κλάδος εκπαιδευτικού, σχολική μονάδα στην οποία υπηρετεί καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας.