Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών-Ρούβα-Γουβών, στα πλαίσια του Έργου “Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία” στην Περιφέρεια Κρήτης, το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους, σύμφωνα με τις Αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Α.Π. Κ1/200789/10.12.2014 και Α.Π. Κ1/164742/16.10.2015), διοργανώνει τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς όλης της χώρας που συμμετέχουν στο Εθνικό Δίκτυο «Τουρισμός και Περιβάλλον», με τίτλο:

«Τουρισμός και Περιβάλλον: Στους δρόμους του νερού»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου, το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Αρχανών (Παλιό Κτήριο Δίας, Αρχάνες) και στην ευρύτερη περιοχή του ΚΠΕ Αρχανών. Η έναρξη του σεμιναρίου είναι στις 16:00 της Παρασκευής και η λήξη του στις 15:30 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε 80 εκπαιδευτικούς της χώρας.

Στο Σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν :
α) εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες της χώρας ενταγμένες στο θεματικό δίκτυο «Τουρισμός και περιβάλλον».
β) εκπαιδευτικοί των συνεργαζόμενων ΚΠΕ του Δικτύου.
γ) Υπεύθυνοι Σχολικών δραστηριοτήτων των Δ/σεων που σχολεία τους ανήκουν στο Δίκτυο.
δ) Εκπαιδευτικοί της Συντονιστικής Επιτροπής και της Παιδαγωγικής Ομάδας του Δικτύου.
ε) Εκπαιδευτικοί που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Δίκτυο εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο πρέπει να αποστείλουν τη σχετική επισυναπτόμενη αίτηση  στην Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης μέχρι την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016.