Το Κ.Π.Ε. Λιθακιάς Ζακύνθου ευχαριστεί τα σχολεία (εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες) για την ουσιαστική συμμετοχή τους στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο με θέμα : «Το Σεισμικό Τόξο που μας ….. ενώνει» για το προηγούμενο σχολικό έτος και συγχαίρει τους συντονιστές και τις μαθητικές ομάδες για το σύνολο των δράσεων που υλοποίησαν. Σχετικά με τη λειτουργία του Ε.Θ.Δ. : « Το Σεισμικό Τόξο που μας ….ενώνει» σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται η λειτουργία του και νέες περιβαλλοντικές ομάδες έχουν ενταχθεί σε αυτό. Πρόθεσή μας είναι να ενταθεί η προσπάθεια λειτουργίας του δικτύου και να ανασυγκροτηθεί η Συντονιστική και η Παιδαγωγική Ομάδα του Δικτύου.  Πιστεύουμε ότι η συμβολή σας για την επιτυχημένη πορεία του δικτύου είναι καθοριστική.

Όσες σχολικές μονάδες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ή να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους στο Ε.Θ.Δ. που συντονίζει το ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου παρακαλούμε να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα που θα βρουν στο σύνδεσμο που ακολουθεί http://www.kpezakyn.gr/?a=30&id=175 

Βασική προϋπόθεση είναι οι περιβαλλοντικές ομάδες, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, να έχουν καταθέσει περιβαλλοντικό πρόγραμμα, στις οικείες διευθύνσεις, σχετικό με τις θεματικές ενότητες του Εθνικού Θεματικού Δικτύου : « Το Σεισμικό Τόξο που μας …. ενώνει», που περιλαμβάνονται στο θεσμικό πλαίσιο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε, στο τηλέφωνο 26950 – 53417, ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  kpezakyn@gmail.com .

Η Υπεύθυνη Λειτουργίας του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΒΟΥΡΗ
Ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του Ε.Θ.Δ.:   «Το Σεισμικό Τόξο που μας….ενώνει»
ΣΕΜΙΤΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ