Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Έδρα της UNESCO για την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη οργανώνουν το Θερινό Πανεπιστήμιο με θέμα:

«ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:ΟΛΟΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ-ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ»

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και στελέχη (Διευθυντές, Υπευθύνους Σχολικών δραστηριοτήτων κ.ά), της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εκπαιδευτές ενηλίκων, σε εργαζόμενους σε φορείς που ασχολούνται με την αειφορία, σε φοιτητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και σε κάθε πολίτη που επιθυμεί να διευρύνει τους ορίζοντες και τις γνώσεις του.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από 21-27 Ιουλίου στις Οινούσσες.

Συνδρομή συμμετοχής: 100 Ευρώ.
Συνδρομές που προκαταβάλλονται δεν επιστρέφονται σε περίπτωση ακύρωσης. Για τα σχολεία τα οποία έχουν εγγραφεί στο Πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε, όλοι συμμετέχουμε» προσφέρεται έκπτωση 50% για έναν/μια εκπαιδευτικό δηλαδή 50 ευρώ. Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/1Upk-1e4EcbRFCn70TNgUuWny0dNf6ZXoFdeO5pbKuJY/viewform μέχρι 25 Ιουνίου 2014, ενώ αναμένεται μέχρι 30 Ιουνίου 2014, να ανακοινωθούν τα ονόματα αυτών που έχουν επιλεγεί με σειρά προτεραιότητας.
 
Πληροφορίες στο έγγραφο Θερινό Πανεπιστήμιο στις Οινούσσες