Το ΚΠΕ Καρπενησίου στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία»Α.Π.7/ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικών πόρων και στα πλαίσια της λειτουργίας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά» που συμμετέχει και συντονίζει το ΚΠΕ Αρναίας, θα υλοποιήσει σεμινάριο από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17:00 μέχρι και την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 15:00.

Το σεμινάριο θα έχει τίτλο «Μελισσο-κομίζοντας αειφορικές πρακτικές» και θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών ορίζεται ως εξής:

  • Στους 30 εκπαιδευτικούς με προτεραιότητα σε αυτούς που υλοποιούν πρόγραμμα του Δικτύου στις σχολικές μονάδες που ανήκουν ήδη στο Δίκτυο και
  • Στους 20 εκπαιδευτικούς από τα ΚΠΕ με προτεραιότητα στα συνεργαζόμενα ΚΠΕ του Δικτύου (ένα άτομο από κάθε ΚΠΕ και ένα αναπληρωματικό ).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους στους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων του νομού τους μέχρι τη Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013. Οι Υπεύθυνοι παρακαλούνται να αποστείλουν στο ΚΠΕ Καρπενησίου μέχρι την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 κατάσταση με τα στοιχεία όλων των εκπαιδευτικών (όνομα, σχολείο ή θέση, προσωπικό τηλέφωνο).

Έγγραφο του ΚΠΕ Καρπενησίου

Αίτηση συμμετοχής Εκπαιδευτικών