Το ΚΠΕ Καστρίου σχεδιάζει την υλοποίηση σεμιναρίου με θέμα: «Υπαίθρια διαβίωση και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» διάρκειας τεσσάρων ημερών στις 21, 22, 23 και 24 Ιουνίου 2013. Το σεμινάριο απευθύνεται σε 50 ενήλικες της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν το Οικολογικό Πάρκο του Πάρνωνα, να αποκομίσουν τα οφέλη που προκύπτουν  από την υπαίθρια διαβίωση και τη σύνδεσή τους με το φυσικό περιβάλλον, τον εαυτό τους και τους άλλους και να εκπαιδευτούν σε ένα ολοήμερο πρόγραμμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητά τους. Το ΚΠΕ Καστρίου δεν καλύπτει τα έξοδα μετακίνησής τους. Η απόσταση του Καταφυγίου από το Καστρί (το οποίο απέχει 27 χλμ. από την Τρίπολη) είναι γύρω στα 30 χλμ. και όλος ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος.

Το ΚΠΕ θα καλύψει την ημιδιατροφή των συμμετεχόντων για όλες τις μέρες εκτός της τελευταίας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί τρόφιμα για τα υπόλοιπα γεύματα.

Υποβολή αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά mail@kpe-kastr.ark.sch.gr ή με φαξ στο 27920 22009 έως τις 30/5/2013.  Πληροφορίες στο 27920 22004.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (λήψη εγγράφου Word από Google Drive)