Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS αναζητά συμμετέχοντες για τριμερή ανταλλαγή νέων, που διοργανώνεται από την οργάνωση Νέοι Φίλοι της Φύσης της Βρέμης στην πόλη τους από τις 10 έως τις 19 Ιουλίου 2013 και στην οποία το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS συμμετέχει ως εταίρος.
Υπό τον τίτλο «Ανακτούμε την Πόλη» οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν δημιουργικούς και πειραματικούς τρόπους, όπως το Guerilla Gardening, ώστε να «ανακτήσουν» τους δημόσιους χώρους. Νέοι 16-20 ετών από την Αθήνα, την Κων/πόλη και τη Βρέμη με ενδιαφέρον στην αστική ανάπτυξη και την κοινωνία των πολιτών θα συναντηθούν για να εξερευνήσουν μαζί την «πράσινη πλευρά» της Βρέμης και του Βερολίνου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να είστε μεταξύ 16 και 20 ετών, να αποστείλετε το βιογραφικό σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και το λόγο για τον οποίο θα θέλατε να συμμετάσχετε στο vol@medsos.gr με την ένδειξη Reclaim the City είτε τηλεφωνήστε μας στο 210-8228795, έως τις 31 Μαΐου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και εσωτερικών μετακινήσεων στη Γερμανία καλύπτονται 100% από το Πρόγραμμα, ενώ υπάρχει συμμετοχή της τάξεως του 30% στην κάλυψη εξόδων του αεροπορικού εισιτηρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες
Λουκία Καλαϊτζή/ Μυρσίνη Κουκιάσα
Υπεύθυνες Εθελοντικών Δράσεων
info@medsos.gr
210 8228795