Αρχεία Κατάλογος

 • file type icon Pr. Simple & Frequency Adverbs (141.6k)  
  Στην κατηγορία: Παιχνίδια.
  Ανέβηκε από Τζόκα Δέσποινα στις 2017/06/27. 339 downloads από τότε.

  Ο Α μαθητής ρίχνει το ζάρι και ο Β του θέτει την ερώτηση.Ο Α μαθητής,ανάλογα με το τι έφερε το ζάρι, πρέπει να προχωρήσει τα αντίστοιχα τετράγωνα και να απαντήσει με την πρόταση και το Fr.Adverb που έφερε πριν στο ζάρι.
  Enjoy!!!

 • file type icon Improve learning from A to Z.jpg (124.8k)  
  Ανέβηκε από ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ στις 2017/06/27. 519 downloads από τότε.

  μια διαφορετική άποψη για ABC...

 • file type icon Head , shouldres knees and toes (11.2k)  
  Ανέβηκε από Τζόκα Δέσποινα στις 2017/06/22. 482 downloads από τότε.

  Χτες συμμετείχα σε μια συζήτηση όπου εκφράστηκε η σκέψη πολλών συναδέλφων:"Σιγά μην είμαι εγώ σε θέση στα 60 μου να παίζω και να τρέχω με τα παιδάκια!"
  Επειδή κάποιες φορές θα τύχει να μην είμαστε σε θέση να συμμετέχουμε, ανεξάρτητα από την ηλικία, η τεχνολογία είναι εδώ για να μας βοηθήσει...
  Για το Head-shoulders-knees and toes λοιπόν, υπάρχει η παρακάτω πολύ ωραία λύση για τη διδασκαλία :https://www.youtube.com/watch?v=lMQcwNZVUO8
  και την εμπέδωση : https://www.youtube.com/watch?v=ZanHgPprl-0.
  Κι αν αντέχετε, κάνετέ το μόνοι σας όλο και πιο γρήγορο μέχρι να μην αντέχουν οι μικροί άλλο!Έχει πολύ γέλιο!Προσοχή όμως μην πάθετε κανένα λουμπάγκο και γελούν μόνο οι μαθητές σας τότε! ;)

 • file type icon Irregular Verbs (64.1k)  
  Στην κατηγορία: Παιχνίδια.
  Ανέβηκε από Τζόκα Δέσποινα στις 2017/06/22. 416 downloads από τότε.

  Τι πιο βαρετό για τον μαθητή και τον καθηγητή από την εξέταση των ανώμαλων ρημάτων?Κι όμως , υπάρχει τρόπος να γίνει διασκεδαστικό, ο μαθητής να έχει ενδιαφέρον να τα μάθει και ο καθηγητής να δώσει τη θέση του στους ίδιους τους μαθητές να (αυτο)αξιολογούνται...για όσο διαρκεί το παιχνίδι τουλάχιστον! :) Πώς? Με το αγαπημένο παιχνίδι τύπου Φιδάκι.Ρίχνεις το ζάρι, όμως για να προχωρήσεις πρέπει να πεις σωστά τους τύπους Past Simple και Past Participle του ρήματος που σου έτυχε.Δεν το θυμάσαι?Εδώ είναι το παιχνίδι για να σου τους θυμίσει !

  Καλή διασκέδαση! :)

 • file type icon Παιχνίδι ABC (52.9k)  
  Στην κατηγορία: Παιχνίδια.
  Ανέβηκε από Τζόκα Δέσποινα στις 2017/06/22. 267 downloads από τότε.

  Το τελευταίο διάστημα όλοι μαζεύουμε καπάκια από μπουκάλια για ανακύκλωση κι ένα καλό σκοπό.Επομένως είναι εύκολο να βρούμε κάποια καπάκια και να τα χρησιμοποιήσουμε για τη δικό μας καλό σκοπό, την εμπέδωση της ABC μέσα από το παιχνίδι! ;)
  Λεπτομέρειες και δωρεάν download στον παρακάτω σύνδεσμο : http://www.giftofcuriosity.com/milk-cap-letter-matching-activity-101-ways-to-teach-the-alphabet/