Το πρώτο trailer του Black Widow της Marvel είναι εδώ – Scarlett Johansson, ξύλο, δράση και μυστήριο!

Το πρώτο trailer του Black Widow της Marvel είναι εδώ – Scarlett Johansson, ξύλο, δράση και μυστήριο!  Καταφθάνει η standalone ταινία της Natasha Romanoff.

Το πρώτο trailer του Black Widow της Marvel είναι εδώ - Scarlett Johansson, ξύλο, δράση και μυστήριο!

Η Marvel έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer του Black Widow. Πρόκειται για μια ταινία που ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό οι fans και η οποία εστιάζει στην λατρεμένη χαρακτήρα του Marvel Cinematic Universe, Natasha Romanoff. Φυσικά, η σαγηνευτική Scarlett Johansson θα ενσαρκώσει ξανά το ρόλο της και θα χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Συγκεκριμένα, η ταινία αφηγείται της περιπέτειες που βίωσε η χαρακτήρας μεταξύ των Civil War και Infinity War.

Στη σκηνοθετική καρέκλα συναντάμε την Cate Shortland, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Ned Benson και Jac Schaeffer. Στο πλευρό της Scarlett Johansson θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Florence Pugh, Rachel Weisz και David Harbour.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ολοκαίνουργιο trailer που είναι γεμάτο δράση και μυστήριο, καθώς και τη νέα αφίσα που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας. Το Black Widow θα καταφθάσει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 1 Μαΐου του 2020.

4 άποψεις για το “Το πρώτο trailer του Black Widow της Marvel είναι εδώ – Scarlett Johansson, ξύλο, δράση και μυστήριο!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση