Επικοινωνία

Διευθυντής: Σπίνος Παναγιώτης

Τηλέφωνο: 2695043500

E-mail: griekzak@sch.gr

Ώρες Κοινού

Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00-19:00

Πρακτική Άσκηση

praktikh-askhsh

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021Β – ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 18/10 ξεκινούν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2021Β.

Καλούνται όλοι να προσέρχονται στο ΔΙΕΚ Ζακύνθου τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Κατά την είσοδο των καταρτιζόμενων στο χώρο του ΙΕΚ απαιτείται σύμφωνα με το ΦΕΚ 4187/τ.Β΄/10-09-2021  η προσκόμιση ψηφιακού πιστοποιητικού COVID-19 όσον αφορά στον εμβολιασμό (για όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό) ή βεβαίωσης νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19  τελευταίου εξαμήνου.

Για όσους δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό και με την 2η δόση καθώς και για τους ανεμβολίαστους  απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (RAPID TEST) έως και 48 ώρες πριν τη προσέλευση στο ΙΕΚ.

Τέλος η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ  καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους της εκπαιδευτικής δομής.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Γ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021Β

Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου 2021Β θα αναρτηθεί εδώ, αμέσως μόλις υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Δ.ΙΕΚ.

Η  διοικητική επαλήθευση των δικαιολογητικών των αιτήσεων του ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Δ.ΙΕΚ ολοκληρώθηκε.

Υποβολή αιτημάτων  επανεξέτασης, αποκλειστικά επί συγκεκριμένου/ων πεδίου/ων, έως την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00.

Αίτημα επανεξέτασης επί του συνόλου των πεδίων της αίτησης δεν εξετάζεται.

Η υποβολή αιτήματος επανεξέτασης θα γίνεται στο πεδίο «Ένσταση» εντός  της ατομικής καρτέλας μητρώου του κάθε μέλους, στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.ΙΕΚ.

ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ – ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΚΛήψη αρχείου

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ Ι.Ε.Κ

Σας γνωρίζουμε ότι η προθεσμία εγγραφής στα Δημόσια Ι.Ε.Κ του Υ.ΠΑΙ.Θ. παρατείνεται μέχρι και Πέμπτη 23/09/2021.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝΛήψη αρχείου

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021 (003)

Αιτήσεις επανεγγραφής, μετεγγραφής ή κατάταξης για το χειμερινό εξάμηνο 2021Β.

 

1. Καλούνται οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ Ζακύνθου, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το Β’ Εξάμηνο των σπουδών τους, να αποστείλουν ηλεκτρονικά  στη Γραμματεία του ΙΕΚ την αίτηση επανεγγραφής τους  ΑΙΤΗΣΗ-ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ-2021Β υπογεγραμμένη, καθώς και μια φωτοτυπία της ταυτότητας, από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου  έως και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 σύμφωνα με το άρθρο 9, παρ. 1 του Κανονισμού Λειτουργίας των ΔΙΕΚ.

2. Καλούνται επίσης οι ενδιαφερόμενοι για μετεγγραφή  από ή προς το  ΙΕΚ Ζακύνθου που πληρούν τις προϋποθέσεις   να καταθέσουν σχετική αίτηση  ΑΙΤΗΣΗ-ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ  έως και τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σχετικά με τις μετεγγραφές ισχύουν τα παρακάτω:

  • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντιγράφου του ατομικού φακέλου του αιτούντος μετεγγραφή, τον οποίο ζητά με αίτηση του από το ΙΕΚ προέλευσης του.
  • Για την έγκριση μετεγγραφής καταρτιζομένων ιδιωτικών ΙΕΚ θα πρέπει να προσκομισθεί επιπλέον του ατομικού φακέλου και το τελευταίο ατομικό εκκαθαριστικό (ή οικογενειακό σε περίπτωση μη ύπαρξης ατομικού) το οποίο δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 9.000 ευρώ.

3. Καλούνται  τέλος οι ενδιαφερόμενοι για  κατάταξη στο ΙΕΚ που πληρούν τις προϋποθέσεις  να καταθέσουν  σχετική αίτηση έως και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.

  • Οι απόφοιτοι των δημοσίων και ιδιωτικών Ι.Ε.Κ και οι απόφοιτοι του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. δύνανται να κατατάσσονται σε συναφείς ειδικότητες των Ι.Ε.Κ., με απαλλαγή από τα μαθήματα τα οποία ήδη έχουν διδαχθεί, ή κατατάσσονται σε εξάμηνο πέραν του Α΄ και σε συναφείς ειδικότητες Ι.Ε.Κ., σύμφωνα με τα προγράμματα σπουδών και ύστερα από έγκριση του Προϊσταμένου Διεύθυνσης εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.&Ν.

Σε κάθε μία από τις ανωτέρω περιπτώσεις, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση κατάταξης στο ΙΕΚ που επιθυμούν να φοιτήσουν έως την 30η Σεπτεμβρίου 2021, προσκομίζοντας:

  • φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας/διαβατηρίου – αφορά όλους τους υποψηφίους,
  • αντίγραφο Πτυχίου Ειδικότητας/Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ) – Αφορά απόφοιτους και πτυχιούχους ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΕ Β΄ Κύκλου, ΤΕΛ, Εξειδίκευσης ΕΠΛ.
  • Ατομικό Δελτίο Καταρτιζομένου – αφορά αποφοίτους/καταρτιζόμενους ΙΕΚ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ, Τ.Ε.Λ. ΣΕ Γ΄ & Δ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ.

Από

την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 14:00 μέχρι και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021,ώρα 20:00

οι πτυχιούχοι ΕΠΑ.Λ, Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ, Τ.Ε.Λ., θα μπορούν να εγγραφούν κατά περίπτωση στο Γ’ εξάμηνο φοίτησης σε συναφείς ειδικότητες με τον επαγγελματικό τομέα από τον οποίο αποφοίτησαν από ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε Β΄ κύκλου ή Τ.Ε.Λ..

Η διαδικασία εγγραφής δεν γίνεται ηλεκτρονικά αλλά με απευθείας  κατάθεση αίτησης των ενδιαφερομένων στα Ι.Ε.Κ. ενδιαφέροντος τους, τα οποία έχουν Γ’ εξάμηνο στις συναφείς ειδικότητες.

Οι ειδικότητες Γ’ εξαμήνου που παρέχουν τα Δ.Ι.Ε.Κ. την περίοδο 2021-2022 στο χειμερινό εξάμηνο είναι στο σύνδεσμο:

 https://diek.it.minedu.gov.gr/docs/c_2021b.xls

 

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ Ι.Ε.Κ.

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων επιλογής καταρτιζόμενων στα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας στο Α εξάμηνο των νέων ειδικοτήτων για το έτος κατάρτισης 2021-2022,

από την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 15:00 μέχρι και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 23:59.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (006)

Μπορούν λοιπόν όλοι οι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση επιλογής στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.,  επιλέγοντας τον σύνδεσμο:

 https://diek.it.minedu.gov.gr

Οι νέες ειδικότητες που  θα λειτουργήσουν στο ΙΕΚ Ζακύνθου είναι :

1)  ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
2)  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
3)  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
4)  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ).

Οκτώβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Σεπ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Σαν σήμερα

  1. 24/10/: Ημέρα του ΟΗΕ
    Ο όρος «Ηνωμένα Έθνη» είναι αμερικανικής εμπνεύσεως και συγκεκριμένα του προέδρου Ρούζβελτ, ο οποίος αναφερόταν κατ αρχάς στις συμμαχικές δυνάμεις κατά του ʼξονα. Έπειτα από διαβουλεύσεις τριών ετών, στις 24 Οκτωβρίου του 1945, τα Ηνωμένα Έθνη μετεξελίχθηκαν σε μια «παγκόσμια ένωση κρατών ταγμένη στην προώθηση της συνεργασίας στο διεθνές δίκαιο, την ασφάλεια και την ειρήνης, την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ισότητα».
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων