Άκου να σου πω, ασήμαντε περαστικέ…

Οι δικοί σου μάχιμοι εκπαιδευτικοί:

μάχονται μόνο για την καρέκλα τους, για την αποσπασούλα τους και για το βόλεμά τους.

μάχονται μόνο για τις επιτροπές με τις υψηλότερες αμοιβές και για τα προγράμματα με τα περισσότερα φράγκα.

δεν κάνουν ποτέ απεργία, καλούν την αστυνομία για να καταδώσουν τους μαθητές τους και κάνουν μακριούς σταυρούς για να κρατάνε ευλύγιστη τη μέση τους.

στην τάξη κάνουν αγγαρεία, είναι αδιάβαστοι, άσχετοι και νομίζουν πως κανονικά θα έπρεπε να κάθονται σπίτι τους και κάποιος να τους πηγαίνει το μισθό τους.

Οι δικοί σου μάχιμοι εκπαιδευτικοί γλείφουν, λουφάρουν και λουφάζουν.

Οι άλλοι μάχιμοι εκπαιδευτικοί:

μάχονται καθημερινά για την αξιοπρέπειά τους στην τάξη, που εσύ κι οι άλλοι ασήμαντοι περαστικοί σαν και σένα διαρκώς την υπονομεύουν.

μάχονται και στο δρόμο κάθε τόσο (άλλοι στον ασφαλή περίβολο της ταξικής καθαρότητας, οπότε και βγαίνουν αλώβητοι κι άλλοι στη χαλαρότητα του οππορτουνισμού, οπότε και τρώνε το ξύλο και τα χημικά που προορίζονται για τους σωματέμπορους κουκουλοφόρους ) γι αυτό και κάνουν απεργία κι όταν δεν κάνουν ντρέπονται και δεν ψάχνουν δικαιολογίες.

μάχονται για να σώσουν οτιδήποτε κι αν σώζεται.

Γι αυτό, στο επόμενο ψέμα που θα πεις για να σώσεις τη θαμπή, ne dicam μαύρη, εικόνα σου, άφησε τους μάχιμους εκπαιδευτικούς απ’ έξω. Μίλα για μάχιμες λουλουδούδες ή μάχιμα σώβρακα και φανέλες.

Υ.Γ. Σου απαγορεύω να ξαναστείλεις στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση τις πανάθλιες εκθέσεις σου, όπως την τελευταία για τα δικαιώματα του παιδιού, για να στις διορθώσω. Να τις στέλνεις στο Ζαχόπουλο, ξέρει αυτός, έτσι για να μην κάθεται άνεργος, τώρα που ξεσκόλισε η Νατάσα.

Και λύσε μου μια απορία: Το έστειλες και στη μάνα του Αλέξη;

.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © Γκρίνιαα!!          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση