Εμένα ν’ ακούς

1. Αξιοκρατία είναι να έχεις ένα πιάτο φαγητό και δύο που πεινάνε.

Αξιολόγηση είναι να αποφασίζεις ποιος απ’ τους δύο θα μείνει νηστικός.

(Προσοχή μόνο μην έχει κρυφή κάμερα την ώρα της αξιολόγησης.)
“…Και να σας πω και κάτι; Τα δικά μας παιδιά είναι καλά παιδιά…”

2. νΚΠΣ(ο)πνίχτης: είδος πακετοπνίχτη. (ενδεικτικό παράδειγμα εδώ)

3. Πυρηνικός εγκέφαλος: Επίκαιρη λόγια διατύπωση της λαϊκής έκφρασης «Μυαλό κουκούτσι».

4. Προς αψεγάδιαστους: Ε, όχι και να χρεώνουμε τα φοβικά συμπλέγματα της Κ.Ε.Ε στα παιδιά! Και καλά να τα λένε οι άλλοι, μεροκάματο βγάζουνε. Εμείς μπορούμε τουλάχιστον να ρίξουμε μια ματιά στα θέματα πρώτα. Ο βιασμός παιδιών και Σεφέρη από τη σκουριασμένη ροπή (=άποψη) του θέματος για τα κακά παιδιά που απομακρύνθηκαν και χρειάζονται επειγόντως επανασύνδεση δε μας ενόχλησε, τους Σεφερορρρριγώντες.

5. Μεγαλύτερη είναι η φρίκη από τα όρνεα που σκυλεύουν το πτώμα ασύστολα και ακόμα πιο μεγάλη αυτή που γεννάει ο ακόρεστος θεατής.

6. Οργανωμένη πολιτεία, όπως οργανωμένο έγκλημα.

7. Βουτηγμένοι ως το λαιμό στο βόθρο τους συνεχίζουν ακόμη να μιλούν, ώσπου να πνιγούν στα ίδια τους τα λύματα.

8. Όταν λέμε κάθαρση, το εννοούμε! Θα εξαφανίσουμε όλα τα ίχνη από τις βρωμιές μας και όσο κι αν ψάξεις δε θα βρεις τίποτε!

9. Στης ακρίβειας τον καιρό, πήρα κότερο κι εγώ!

10. Μα εσhύ με Κ.Ε.Σh, όλα τα καιςh, με υποκρισhίεςh, ατιμίεςh και ψhευτιέςh!

11. Τέλη, Τέλη, Τέλη, άδικε ντουνιά!  Εμείς τον κάναμε εφοπλιστή κι αυτός μας καρφώνει!

12. Αδέλφια μου, ασφαλίτες, εσείς μόνο το δικό μου ξέρετε τον πόνο!

13. The God is a very busy busy man!  So … down, down in the hole you συνήγορε του πολίτη διαβόλου!

14. Και δεν τους έκανε τη χάρη, το ταλαίπωρο παιδί, ούτε αλλοδαπός να είναι, ούτε πρεζόνι, ούτε κουκουλοφόρος, ούτε καν φτωχόπαιδο! Μόνο ένα παιδί ήταν, μόνο παιδί …

15. Ο διάτρητος internet explorer μας τρόμαξε. Για τη διάτρητη ζωή μας παραμένουμε παγερά αδιάφοροι.

16. Ο πιο όμορφος κόσμος είναι αυτός που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει, Μαρία, που ΔΕΝ εξαργύρωσες την ευαισθησία μας στα παζάρια των δισκογραφικών και των realities και σ’ ευχαριστούμε. 07/01/2009

17. Θέλω να γίνω Βερέμης στη θέση του Κασσωτάκη!

18. Δόξα σοι, ο Θεός! Η εργατική τάξη δεν απώλεσε τελικά το Δούρειο γάιδαρό της (αλλάξαμε ζώο, για να μην αναγνωρίζεται) στο άντρο του νεοφιλελευθερισμού!

19. Δελφίνι  δελφινάκι! Όσα πατσουλιά καθωσπρεπισμού και να βάλεις, για να μακιγιάρεις την ψυχή σου, δε σε σώζει τίποτα! Στη βάση θα είσαι πάντα! Στο μηδέν!

20. Σχηματίστηκε, επιτέλους, η ομάδα Δέλτα και είναι έτοιμη να εφαρμόσει το σχέδιο Γάμα Τ.Ο.Υ.Σ (Τσακίστε Ό τι Υπάρχει Σκεπτόμενο)!

21. Για να εκτιμήσω σωστά το δικαίωμά μου να ψηφίζω, θα πρέπει πρώτα να μου το αφαιρέσουν. Μέχρι τότε, ας πάω για μπάνιο καλύτερα!

22. Οργανωμένο έγκλημα, όπως οργανωμένη πολιτεία!

23. Όταν, με το καλό, σκουπίσουμε και την τελευταία λαθραία ύπαρξη και κάψουμε τελετουργικά τα απομεινάρια, με τη βοήθεια του Θεού (Πρώτα ο Θεός!), της Χρυσής Αυγής και της Αστυνομίας, μπορούμε χαλαρά να ξαναγίνουμε αντιρατσιστές και να εκφράσουμε έμπρακτα την Αλληλεγγύη μας στον εν γένει πάσχοντα Άνθρωπο! (Όλο και κάποιο στρινγκ ή σάπιο κοτόπουλο θα μας περισσεύει!)

24. Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα οι Βερεμομπαμπινιώτηδες μένουν! (Για την παιδεία ρε γαμώτο!) Αφιλοκερδώς, εννοείται!

25.  Αν κάνω τάμα στον Άγιο Φανούριο και μου φανερώσει τους δράστες της επίθεσης στην Κούνεβα, ποιος δικαιούται το εκατομμύριο; Εγώ ή ο Άγιος;

26. Κρυφτείτε! Έρχεται η Άνοιξη!  (με τι μούτρα να την αντικρύσουμε φέτος!)

27. Κι αν Έλληνας γεννιέσαι, Στρατόκαφρος φασίστας μισθοφόρος γίνεσαι!

28. “Μη φοβάσαι! Δεν είμαι όπως παλιά!”  … είπε ο λύκος στο μικρό χαζό γουρουνάκι, που, σχεδόΝ ήσυχο πια, έβαλε το κεφάλι στο χώμα και συνέχισε Το αγαπημένο του παιχνίδι.

29. Το μΠΑ.τΣΟ.Κ στην Κυβέρνηση, Το Δ.Ν.Τ στην Εξουσία!

30. Και καλά να πεθάνουν και μερικοί από ελλείψεις στα νοσοκομεία. Είπαμε, οι θυσίες (των άλλων) είναι αναπόφευκτες. Τη χρηματοδότηση του Παναθηναϊκού, βρε αγύρτες, δεν τη σκεφτήκατε;

31. Το λυπημένο μου πρόσωπο εμπίπτει στην εισαγγελική απαγόρευση;

32. Λόγω μουντιάλ αναστέλλεται η κρίση, οι επιπτώσεις της και οι αντιδράσεις στα μέτρα. (Η ξένη κατοχή και η δοσίλογη κυβέρνηση παραμένουν ως έχουν)

33. Ούτε πτώχευση, ούτε αναδιάρθρωση του χρέους. Περαίωση εδώ και τώρα.

34. Τρομάξτε τους ήδη φοβισμένους δεσμώτες!

35. Ασφάλεια στο διαδίκτυο… Όπως λέμε ασφαλίτες στο διαδίκτυο! Just υπάλληλοι – λογοκριτές! Άκου εκεί “εκφραστείτε ελεύθερα”!

36. Ντόπιοι υπάλληλοι οργίζονται εναντίον ξένων υπαλλήλων! Ντροπή! Κάτω ο υπαλληλικός αυτοματισμός! Ζήτω η υπαλληλική ιεραρχία!

37. Βόμβα λοιμώξεων είναι το μαύρο φασιστομυαλό σου, κουρδιστό ανθρωπάκι!

38. Έξω, πάμε καλά!

39. Τηλεγιαούρτια για τηλεδιασκέψεις πού πουλάνε;

40. Πόσο θράσος μπορεί να έχει η ομίχλη της Μ. Παρασκευής, ώστε: α) να αυτοχρίζεται ως απαραίτητη και β) να εύχεται Καλή Ανάσταση;

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΛΗ ΜΟΥ! (Και μην προκαλείς τον Παπαδιαμάντη, γιατί μπορεί να σου απαντήσει)

41. Ποιος εισαγγελέας να ελέγξει τα διεστραμμένα γουρούνια και τους εντολείς τους. Αυτός που συστήνει στους δικαστές να μην κάνουν δεκτές τις προσφυγές των συμβασιούχων; Και ποιοι δικαστές να τους δικάσουν. Αυτοί που κάνουν μαιζονέτες τα αναδρομικά που αυθαίρετα αρπάζουν από το Μ.Τ.Π.Υ διαλύοντάς το; (Φτάνει τόσο. Τώρα συνεχίζουμε στον αυτισμό του εκπαιδευτικού λογισμικού αναζητώντας τη συμμετρία της Άνοιξης.)

42. Ζήσε το μύθο σου στην πλατεία!

43. Αν σ’ αρέσει κυρα – Άννα, πέρνα απ’ το Πολυτεχνείο!

.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © Γκρίνιαα!!          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση