Για μια ακόμα φορά οι Σχολικές Δραστηριότητες της ΔΕ Ηλείας ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικές δράσεις για το Περιβάλλον και την Αειφορία, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου.

Η μεν πρώτη δράση αφορούσε στην ημερίδα που έλαβε χώρα στο Ζωγράφειο Λύκειο της Πόλης, στις 17 Νοεμβρίου 2023, στο πλαίσιο του Εθνικού Εκπαιδευτικού Δικτύου Δράσης με θέμα “Κωνσταντινούπολη- Θεσσαλονίκη, μία εκπαιδευτική συνύπαρξη- Πολίτες της Πόλης, Έλληνες της Οικουμένης”, που συντονίζουν οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η δε δεύτερη δράση αφορούσε στην ημερίδα με τίτλο “Η καινοτομία στην Εκπαίδευση”, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2023, στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης, και αποτελούσε συνδιοργάνωση του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών, της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και της ΔΔΕ Ημαθίας.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν 300 περίπου εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα. Από την Ηλεία, εκτός από την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, Τίτα Τερζή, η οποία εκπροσώπησε τον Διευθυντή ΔΕ Ηλείας και απηύθυνε χαιρετισμό στις ημερίδες, παρευρέθηκαν οι εκπαιδευτικοί, Ελένη Κουτσοβασίλη, από το 1ο Γυμνάσιο Πύργου και  Ευγενία Αδαμοπούλου, από το ΓεΛ Λεχαινών.

Γενική ΧάλκηΓενική Χάλκη1 Ζωγράφειο ΑπόφοιτοιΖωγράφειο ΓενικήΖωγράφειο κτίριο Ζωγράφειο Νοεμ.2023Πατριαρχείο έσωΤίταΕλ.Κουτσοβασίλη Τίτα Χάλκη ομιλία Χάλκη σχολή

Τα σχόλια είναι κλειστά.


© 2013-2015 Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Ηλείας

Κατασκευή-Επιμέλεια ιστολογίου: Γοροζίδης Γεώργιος, PhD, MSc, ΠΕ11

I Support the Bring Them Back Campaign
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

***Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Στοχεύει στην ενημέρωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών και μαθητών που ασχολούνται με τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων***