Μεταξύ 130 μαθητών και μαθητριών από τα σχολεία των ΔΔΕ Ηλείας και Μεσσηνίας που έλαβαν μέρος στον 12ο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκθεσης του Συλλόγου Πλατανιτών Μεσσηνίας «Η Αγία Ελένη», διακρίθηκαν οι 70, αποσπώντας βραβεία και επαίνους.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΗΛΕΙΑΣ

2ο Βραβείο Γυμνασίων: Παρασκευή Αντωνοπούλου- 3ο Γυμνάσιο Πύργου

3ο Βραβείο Γυμνασίων: Ελένη Βαγγοπούλου- 3ο Γυμνάσιο Πύργου

1ο Βραβείο Λυκείων: Ανδριάνα Μαρία Μαργαρίτη- Γενικό Λύκειο Ανδραβίδας

Έπαινοι Γυμνασίων: Ελένη Ασημακοπούλου- Γυμνάσιο Κρεστένων, Μάριος Καζαντζής- Γυμνάσιο Νέας Φιγαλείας, Μαρίζα Παπαναγιώτου- 3ο Γυμνάσιο Πύργου, Μαρία Χριστίνα Παναγοπούλου- 3ο Γυμνάσιο Πύργου, Παναγιώτης Βασιλάκης- 3ο Γυμνάσιο Πύργου.

Έπαινοι Λυκείων: Κωνσταντίνος Παπανδρέου- Γενικό Λύκειο Ανδραβίδας

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, όπως και σε αυτούς που διακρίθηκαν!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την συνεργασία, απευθύνουμε στους συναδέλφους που στήριξαν την εν λόγω δράση και επιμελήθηκαν των συμμετοχών των μαθητών, αλλά και στους φιλολόγους, κ. Γεώργιο Κουρκούτα και κ. Μαρία Τετράδη, που εθελοντικά αφιέρωσαν σημαντικό μέρος του πολύτιμου ελεύθερου χρόνου τους για την αξιολόγηση των γραπτών δοκιμίων.

Η τελετή απονομής των βραβείων και επάθλων θα λάβει χώρα στις 3 Αυγούστου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 8 μμ, στα Πλατάνια Μεσσηνίας, στο ανοικτό θέατρο που έχει κατασκευάσει ιδίαις δαπάναις ο κ. Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, εμπνευστής και αθλοθέτης του Διαγωνισμού.

Μετά την εκδήλωση βράβευσης, θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τον Μπάμπη Τσέρτο.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι!

 

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Πλατανιτών

Τα σχόλια είναι κλειστά.


© 2013-2015 Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Ηλείας

Κατασκευή-Επιμέλεια ιστολογίου: Γοροζίδης Γεώργιος, PhD, MSc, ΠΕ11

I Support the Bring Them Back Campaign
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

***Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Στοχεύει στην ενημέρωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών και μαθητών που ασχολούνται με τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων***