Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας, στις 21 & 22 Ιουνίου 2019, η Θεατρική Συνάντηση και η Έκθεση Σκηνογραφικών Έργων που διοργάνωσαν οι Σχολικές Δραστηριότητες της ΔΔΕ Ηλείας για τα σχολεία ΔΕ των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, στο «πλαίσιο της δράσης «Αγώνες Τέχνης- Άνοιξη στα Σχολεία», με την συνεργασία του Δήμου Ήλιδας.

Στις εκδηλώσεις είχε προσκληθεί και παρευρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός, Πάνος Σταθακόπουλος, που κατάγεται από τον Δήμο Ήλιδας, ο οποίος συζήτησε με τους μαθητές και τους καθηγητές τους και εξέφρασε τον μεγάλο του ενθουσιασμό για το υψηλό επίπεδο των παραστάσεων, αλλά και για την αισθητική και ευρηματικότητα των σκηνογραφικών έργων.

Τις παραστάσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι του Δήμου Ήλιδας και της Εκπαίδευσης, οι οποίοι περιηγήθηκαν και στην Έκθεση και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις ωραίες ερμηνείες των παιδιών, τις επιμελημένες εργασίες των καθηγητών και για τα καλαίσθητα σκηνογραφικά έργα.

Στο τέλος των εκδηλώσεων απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Πάνο Σταθακόπουλο εκ μέρους της ΔΔΕ Ηλείας και δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, Τίτας Τερζή, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές και καθηγητές έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα για την συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη πολιτιστική δράση.

 

     

Τα σχόλια είναι κλειστά.


© 2013-2015 Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Ηλείας

Κατασκευή-Επιμέλεια ιστολογίου: Γοροζίδης Γεώργιος, PhD, MSc, ΠΕ11

I Support the Bring Them Back Campaign
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

***Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Στοχεύει στην ενημέρωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών και μαθητών που ασχολούνται με τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων***