Οι Σχολικές Δραστηριότητες ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, εκπροσωπώντας την ΔΔΕ Ηλείας στο 10ο συνέδριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο “Περιβάλλον, Σχολείο, Κοινωνία”, το οποίο διοργανώθηκε από την ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης δια της Υπεύθυνης Π.Ε., κας Δέσποινας Μιχελάκη, με την αιγίδα της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου.

Το συνέδριο έλαβε χώρα στις 22 Φεβρουαρίου 2019, στο “Ζωγράφειο” Λύκειο της Πόλης, όπου ο Διευθυντής, κ. Γιάννης Δεμιρτζόγλου και οι 53 μαθητές υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν τους 260 συνέδρους από όλη την Ελλάδα με τον πιο ζεστό και συγκινητικό τρόπο.

Στην ομιλία της η κα Τερζή, παρουσίασε τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού “Ανακύκλωση: Κύκλος αναδημιουργίας”, που διοργανώθηκε από την ΔΔΕ Ηλείας- Σχολικές Δραστηριότητες την περυσινή σχολική χρονιά και υλοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στα σχολεία της Ηλείας.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος- ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής- η Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, κα Δανάη Βασιλάκη, ο Μορφωτικός Ακόλουθος του Ελληνικού Προξενείου, κ. Σταύρος Γιωλτζόγλου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Νεάπολης- Συκεών Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλης Βουλγαρίδης.

Μετά τη λήξη των εργασιών της ημερίδας και σε ατμόσφαιρα έντονης χαράς και συγκίνησης, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και δώρων και στη συνέχεια ο Διευθυντής του “Ζωγράφειου” δεξιώθηκε όλους τους συνέδρους στον τελευταίο όροφο του σχολείου, από όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πανοραμική θέα στον Κεράτιο Κόλπο και την Πόλη, ανταλλάσσοντας ιδέες, απόψεις, εμπειρίες..

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε την εξαιρετική συνάδελφο, κα Δέσποινα Μιχελάκη για την άρτια διοργάνωση και την αγαστή συνεργασία, όπως και τον κ. Δεμιρτζόγλου για την τόσο ζεστή φιλοξενία!

Τα σχόλια είναι κλειστά.


© 2013-2015 Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Ηλείας

Κατασκευή-Επιμέλεια ιστολογίου: Γοροζίδης Γεώργιος, PhD, MSc, ΠΕ11

I Support the Bring Them Back Campaign
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

***Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Στοχεύει στην ενημέρωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών και μαθητών που ασχολούνται με τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων***