Την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 7 μμ, στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής βραβείων στους μαθητές της ΔΕ Ηλείας που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό Ποίησης και Ζωγραφικής με θέμα “Ολυμπιακή φλόγα: 80 χρόνια Αφή, χιλιάδες χρόνια μήνυμα Ειρήνης”. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων της  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας σε συνεργασία με το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και διενεργήθηκε το διάστημα Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2016.

Στην εκδήλωση της βράβευσης θα παρευρεθεί ο ηθοποιός και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Κώστας Καζάκος και η συνεργάτις του ηθοποιός, Ιωάννα Στεφανάτου, οι οποίοι θα διαβάσουν τα ποιήματα των μαθητών, ενώ η Μαρία Μεκελοπούλου, μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Πύργου, θα συνοδεύσει στο πιάνο.

Στο χώρο της εκδήλωσης- η οποία είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό- θα λειτουργεί έκθεση με τα ζωγραφικά έργα των παιδιών που έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.


© 2013-2015 Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Ηλείας

Κατασκευή-Επιμέλεια ιστολογίου: Γοροζίδης Γεώργιος, PhD, MSc, ΠΕ11

I Support the Bring Them Back Campaign
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

***Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Στοχεύει στην ενημέρωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών και μαθητών που ασχολούνται με τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων***