Προκηρύσσεται για όγδοη συνεχή χρονιά ο μαθητικός διαγωνισμός έκθεσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιτών Μεσσηνίας “Η Αγία Ελένη”,  με θέμα: «Να επισημάνετε  ένα κοινωνικό ή περιβαλλοντικό πρόβλημα που θεωρείτε σημαντικό για να αναπτύξετε εθελοντική δράση. Να προσδιορίσετε τρόπους ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και τρόπους ανάπτυξης δράσεων, με επίκεντρο τον χώρο της εκπαίδευσης».

Ο διαγωνισμός, που απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄Γυμνασίου και των τριών τάξεων του Λυκείου, λήγει τις 6 Απριλίου 2016, οπότε και θα παραδοθούν τα έργα στα σχολεία και στη συνέχεια στις Διευθύνσεις ΔΕ, υπόψη των Υπεύθυνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, προκειμένου να αξιολογηθούν.

Στα έργα που θα διακριθούν θα απονεμηθούν βραβεία και χρηματικά έπαθλα, με την ευγενή χορηγία του ευπατρίδη επιχειρηματία κ. Κωνσταντίνου Αρνόκουρου, σε μία λαμπρή τελετή, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, στα Πλατάνια Τριφυλίας και στο υπαίθριο θέατρο που έχει δημιουργήσει  με προσωπικές δαπάνες ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας.

 

Προκήρυξη Διαγωνισμού Πλατανιτών

Τα σχόλια είναι κλειστά.


© 2013-2015 Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Ηλείας

Κατασκευή-Επιμέλεια ιστολογίου: Γοροζίδης Γεώργιος, PhD, MSc, ΠΕ11

I Support the Bring Them Back Campaign
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

***Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Στοχεύει στην ενημέρωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών και μαθητών που ασχολούνται με τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων***